Arc Brasov prezinta: FLUKE 1738 Aparatul avansat pentru monitorizarea reţelei trifazate

Home/Analiza Calitatii Energiei, Produse Analiza Calitatii Energiei, Solutii Analiza Calitatii Energiei/Arc Brasov prezinta: FLUKE 1738 Aparatul avansat pentru monitorizarea reţelei trifazate

 

Studii cuprinzătoare privind calitatea energiei şi energia.

Obţineţi datele de care aveţi nevoie pentru a lua decizii critice în timp real

Aparatul avansat pentru monitorizarea reţelei trifazate Fluke 1738 compatibil cu aplicaţia pentru mobil şi software-ul pentru desktop Fluke Connect® vă oferă datele de care aveţi nevoie pentru a lua decizii importante privind energia şi calitatea energiei în timp real. La fel ca şi aparatul pentru monitorizarea reţelei Fluke 1736, aparatul avansat pentru monitorizarea reţelei 1738 capturează şi înregistrează automat peste 500 de parametri ai calităţii energiei şi vă permite să depanaţi probleme mai avansate legate de calitatea energiei. Efectuaţi analiză avansată cu o funcţie îmbunătăţită de sinteză privind calitatea (EN50160) care vă oferă o perspectivă rapidă asupra calităţii generale a sistemului electric. Sinteza privind calitatea energiei se bazează pe date detaliate despre calitatea energiei, inclusiv capturări ale formei de undă a evenimentului care pot fi afişate astfel încât să aveţi o vizibilitate şi mai mare asupra datelor necesare pentru a optimiza fiabilitatea şi economiile sistemului.

O interfaţă cu utilizatorul optimizată, sonde de curent flexibile şi o funcţie de verificare inteligentă a măsurării care vă permite să reduceţi erorile de măsurare prin verificarea şi corectarea digitală a erorilor de conexiune obişnuite fac configurarea mai simplă ca niciodată şi reduce rata de eroare a măsurătorii. Accesaţi şi partajaţi date la distanţă cu echipa dvs. prin aplicaţia Fluke Connect® sau accesaţi aparatul pentru monitorizare prin infrastructura WiFi a biroului dvs. astfel încât să menţineţi distanţe de lucru mai sigure şi să luaţi decizii critice în timp real, reducând necesitatea echipamentului de protecţie, vizitele la locul de funcţionare şi înregistrările. De asemenea, cu pachetul software Fluke Energy Analyze Plus inclus, puteţi crea rapid şi uşor tabele şi grafice pentru a ajuta la identificarea problemelor şi a crea raporturi detaliate. Opţional, puteţi crea rapoarte IEEE519 care vă oferă o imagine mai clară asupra nivelurilor armonice, tensiunii şi distorsiunilor curentului, precum şi asupra curentului de sarcină (este necesară o licenţă).

Fluke 1738 este instrumentul de testare ideal pentru efectuarea studiilor legate de energie şi a înregistrării mai avansate a calităţii energiei.

Accesorii incluse in pachetul de livrare: 

  • 1738 logger de energie
  • Alimentare
  • Testere de măsură
  • 4 x Crocodili
  • Set 4 traductoare de curent flexibile, 1500A, i17xx-flex1500 12”
  • Clipsuri
  • Cablu alimentare
  • Cablu USB
  • Geantă de transport
  • 4 GB USB Flash Drive
  • Adaptor WiFi + Bluetooth
  • Kit de agăţare magnetic (173x-Hanger kit)
  • Set markeri identificare cabluri

 

Pentru detalii contactati specialistul nostru:

Theodor Hera, Project Manager

theodor.hera@arc.ro

www.arc.ro

din 1990

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Analiza calitatii energiei > Loggere (inregistratoare) de parametri electrici.
2023-11-07T15:46:27+00:00