Sarcini electronice DC programabile de la Chroma

63200a-pozaSarcinile electronice DC de mare putere din seria 63200A sunt proiectate pentru testarea unei game largi de produse de conversie a puterii, inclusiv surse de alimentare AC/DC și servere, convertoare DC/DC, baterii EV, stații de încărcare auto și alte componente electronice de putere. Aceste unități pot fi paralele sincrone până la 240 kW și sincronizate dinamic pentru a genera profiluri tranzitorii complexe multicanal. Capacitatea de supraputere maximă de 300% oferă spațiu suplimentar pentru simulările stării de defecțiuni în bateriile de automobile, pilele de combustie și multe altele.

Seria 63200A are trei variante de tensiune de funcționare, 60V, 150V, 600V & 1.200V, cu modele care acoperă niveluri de putere de la 2kW la 24kW și până la 2.000A într-o singură unitate.

applications-63200a

 

Sarcinile DC au o capacitate unică de formă de undă definită de utilizator (UDW) și o intrare de modulare analogică externă pentru simularea formelor de undă personalizate din lumea reală. O altă caracteristică distinctă este funcția dinamică de auto-frecvență cu baleiaj, care permite detectarea unei abateri de ieșire a celor mai defavorabile cazuri ale UUT pe o gamă largă de frecvențe curente. În plus, a fost încorporat un set de 255 de funcții de stocare a datelor pentru a rememora setările stocate în orice moment. Pentru testarea automată, funcțiile de salvare și retragere pot economisi mult timp.

Deoarece fiecare model din seria 63200A are 3 intervale de putere, acestea pot măsura cu precizie tensiunea și curentul în timp real. Deoarece testarea scurtcircuitului este unul dintre elementele esențiale de testare a puterii, seria 63200A oferă simulare de scurtcircuit pentru a rezolva în mod eficient cerințele aplicațiilor pentru putere și testare automată.

Fondată în 1984, Chroma ATE Inc. este un furnizor mondial de testare și măsurare a instrumentelor de precizie, sisteme automate de testare, sisteme inteligente de fabricație și soluții la cheie de testare și automatizare comercializate la nivel mondial sub denumirea „Chroma”.

Altre produse Chroma vezi detalii aici

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Aparatura de laborator > Sarcini electronice.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T11:52:38+00:00