10 motive sa adaugati un FLIR ONE Edge Pro la trusa de instrumente

Home/Marimi Neelectrice, Solutii Marimi Neelectrice/10 motive sa adaugati un FLIR ONE Edge Pro la trusa de instrumente
  1. MSX® (IMAGINE DINAMICĂ MULTI-SPECTRALĂ)

FLIR ONE Edge Pro dispune de tehnologia proprie FLIR MSX (Multi-Spectral Dynamic Imaging), care adaugă detalii de lumină vizibilă imaginilor termice în timp real pentru o mai mare claritate și rezoluție – încorporând detaliile de margine și contur în citirile termice. Spre deosebire de fuziunea imaginii (unirea unei lumini vizibile cu o imagine termică), MSX nu diluează imaginea termică și nici nu scade transparența termică. Software-ul este conceput doar pentru a capta detalii vizibile utile, cum ar fi linii și margini, care sunt apoi suprapuse direct pe imaginea termică. Acest lucru oferă imaginilor detalii mai definite. Tehnologia MSX de pe FLIR ONE Edge Pro este deosebit de utilă în situațiile în care imaginile termice trebuie interpretate rapid, cum ar fi încălzirea, răcirea sau monitorizarea electrică.

with msx without msx tehnologie msx

with msx without msx

  1. VIVIDIR™

Tehnologia patentată de îmbunătățire a imaginii VividIR de la FLIR îmbunătățește claritatea și rezoluția imaginilor termice, permițându-vă să vedeți obiectele mai în detaliu și să detectați problemele potențiale cu mai multă acuratețe. Prin îmbunătățirea calității imaginii, VividIR permite profesioniștilor să identifice și să diagnosticheze chiar și cele mai mici diferențe de temperatură, care pot indica defecțiuni potențiale ale echipamentelor sau alte probleme.

  1. UTILIZAȚI-L CU MULTIPLE SISTEME DE OPERARE

Unul dintre avantajele cheie ale FLIR ONE Edge Pro este capacitatea sa de a fi utilizat atât pe dispozitive Apple, cât și pe dispozitive Android*. Această compatibilitate vă permite să alegeți dispozitivul cu care vă simțiți cel mai confortabil, facilitând integrarea FLIR ONE Edge Pro în fluxul dvs. de lucru. Indiferent dacă preferați să utilizați un iPhone sau un smartphone Android, puteți conecta cu ușurință FLIR ONE Edge Pro și puteți captura și partaja imagini termice cu oricare dintre sistemele de operare. Această compatibilitate facilitează, de asemenea, partajarea datelor și colaborarea cu membrii echipei, indiferent de dispozitivul preferat.

compatibil cu mai multe sisteme de operare

compatibil cu mai multe sisteme de operare

  1. UTILIZAȚI-L CU SMARTPPHONE-uri ȘI TABLETE

Un alt beneficiu esențial al FLIR ONE Edge Pro este compatibilitatea cu dispozitivele fără fir mici și mari. Cu ajutorul unui smartphone vă permite să căutați anomalii termice în spații mai înguste, cu o manevrabilitate redusă sau atunci când trebuie să faceți față obstacolelor, cum ar fi inspecțiile auto. Cu ajutorul unei tablete vă permite să vizualizați imaginile termice pe un ecran mai mare. Acest lucru este benefic pentru inspecțiile care se ocupă de ținte foarte mici, atunci când este posibil ca oamenii să nu aibă o vedere superbă sau când utilizatorii ar dori să împărtășească constatările imediate cu alții. Opțiunile unice de compatibilitate ale FLIR ONE Edge Pro vă permit să alegeți dispozitivul care este cel mai potrivit pentru inspecția dumneavoastră particulară.

detasare pentru a scana zone mari

detasare pentru a scana zone mari

  1. conectare la tableta

    conectare la tableta pentru a vizualiza imagini pe un ecran mai mar

 

 

 

 

 

 

 

  1. MUNCĂ ÎN ECHIPĂ

    teamwork

FLIR ONE Edge Pro a deschis ușa pentru noi opțiuni de inspecție mai extinse și colaborative. Tehnologia și compatibilitatea wireless permit mai multor persoane să inspecteze și să monitorizeze echipamentele simultan. Lucrările care odată puteau fi făcute doar de o singură persoană pot fi acum posibil să fie făcute mai amănunțit și într-o fracțiune de timp, prin participarea mai multor persoane la inspecție.

  1. MONITORIZARE MAI SIGURA

Tehnologia wireless a FLIR ONE Edge Pro vă permite să monitorizați în siguranță într-o varietate de situații. Cu capacitatea de a vă conecta la un smartphone sau o tabletă, puteți captura imagini termice în siguranță de la distanță, reducând nevoia de a aborda fizic pericolele potențiale, cum ar fi echipamentele cu temperatură ridicată sau materialele periculoase. Prin urmare, puteți evita potențialele daune pe care anterior nu le puteati evita.

  1. ROBUST ȘI DURABIL

Având un grad de protectie IP54 și o carcasă exterioară rezistentă, proiectată să reziste la zgârieturi și căderi, FLIR ONE Edge Pro este potrivit pentru majoritatea mediilor tradiționale electrice, auto, mecanice și HVAC. În timp ce majoritatea camerelor termice ar putea fi grav deteriorate de cel mai mic contact cu alte echipamente dintr-o unitate, FLIR ONE Edge Pro poate gestiona cu ușurință contactul și uzura de zi cu zi.

  1. DIMENSIUNE COMODĂ

FLIR ONE Edge Pro are aproximativ dimensiunea și greutatea unei lanterne mici, cântărind doar 153 g (5,4 oz).

Spre deosebire de alte camere de termoviziune cu aceeași rezoluție și performanță, FLIR ONE Edge Pro nu se potrivește doar confortabil în mâna dvs., ci poate încăpea convenabil în buzunarul jachetei sau a pantalonilor. Sau poate fi depozitat în buzunarul curelei de scule. Acest lucru eliberează ambele mâini în zonele care necesită mai multă precauție și oferă mai multă manevrabilitate pentru a inspecta zonele strânse și greu accesibile, cum ar fi conductele de aer, compartimentele motorului sau conductele, unde camerele termice mai mari ar putea să nu fie practice.

  1. PRINDEȚI-O SAU ATASAȚI-O – ORIENTAȚI, MONITORIZAȚI ECHIPAMENTUL

FLIR ONE Edge Pro a fost proiectat pentru versatilitate și pentru a facilita efectuarea inspecțiilor oriunde aveți nevoie. Când scanarea și ținerea dispozitivului într-o mână nu este metoda ideală pentru efectuarea unei inspecții, puteți alege să fixați camera direct pe smartphone sau tabletă. Clipsul este activat cu arc și vă permite să atașați, să detașați și să reatașați cu ușurință dispozitivul dvs. Clipsul nu numai că se atașează și se detașează cu ușurință, dar oferă o prindere puternică, asigurând că FLIR ONE Edge Pro rămâne atașat în siguranță de telefon sau tabletă în timpul utilizării, chiar și atunci când vă deplasați sau lucrați în condiții dificile.

flir one egde desprindere

  1. FLIR IGNITE

    flir ignite software

    flir ignite software

FLIR Ignite este o platformă software puternică, concepută pentru a vă ajuta să gestionați și să analizați rapid și ușor datele dvs. de imagini termice. Utilizați software-ul împreună cu FLIR ONE Edge Pro pentru a transfera imagini termice pe computer sau dispozitiv mobil pentru analize ulterioare. Oferă o gamă de instrumente utile, inclusiv funcții de îmbunătățire a imaginii și analiză a temperaturii, care vă permit să identificați și să abordați problemele cu o mai mare viteză și precizie. Cu FLIR Ignite puteți captura și stoca imagini termice într-o locație centralizată, facilitând gestionarea și partajarea datelor cu colegii sau clienții. De asemenea, oferă funcții avansate de raportare, care pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice și pentru a crea rapoarte de calitate profesională, ușor de citit și de înțeles.

Sursa FLIR

© all rights reseved to FLIR

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T07:33:29+00:00