Intretinerea si repararea echipamentelor

Home/Servicii Reparatii/Intretinerea si repararea echipamentelor

Servicii de reparatii

Echipa de asistenta clienti ARC Brasov este dedicata sa ofere cel mai bun serviciu pentru produsele si clientii nostrii.
Laboratorul de reparatii ARC Brasov este dotat cu instrumentele, standardele, procedurile si personalul necesar pentru a readuce echipamentele la performante maxime de functionare.
Inginerii si tehnicienii nostri cu experienta, sunt autorizati si instruiti permanent la producatori privind echipamentele si tehnicile de lucru.
Folosim piese de schimb originale si verificam si testam aparatele dupa reparatii.
Asiguram service in garantie si post-garantie pentru toate produsele si echipamentele comercializate si reparare la producator, intretinere periodica planificata (disponibila in baza unui contract de service) si interventii de service mobil.

De ce aveti nevoie de un contract de servicii?

Contractele de servicii reprezinta o modalitate excelenta de a mentine la minim costurile si intreruperile, maximizand performanta aparatelor prin intretinerea preventiva in timp util. Un contract de servicii va poate simplifica angajamentele de reparatii si intretinere. Putem sa ne gandim la niste motive pentru care un contract de servicii este de fapt o afacere foarte rentabila:

Economisiți bani, controlați costurile

Cea mai scumpa reparatie este cea care trebuie facuta neplanificat. Cu un contract de service, furnizorul de servicii va programa intretinerea de rutina asigurandu-va ca echipamentul este in stare buna iar erorile raman mentinute la un nivel minim.

Economisiți timp

Echipamentul pe care il aveti nu va astepta un moment convenabil sa se defecteze. Aproape sigur va fi intr-un moment care va fi incomod si mai costisitor pentru dvs. și afacerea dvs. cauzand intarzieri costisitoare si timp de intrerupere. Contractele de service va asigura ca echipamentul dvs. este mentinut in stare optima, atenuand posibilele defectiuni si reducand probabilitatea de defectare.

Reduceti timpul de nefolosire dat de defectare

Eroarea echipamentului si timpul de nefunctionare influenteaza activitatea dvs.Cu un contract de service, echipamentul dvs. este pastrat intr-o forma superioara pentru a reduce la minimum orele neprevazute si impactul costurilor de intrerupere a serviciilor către clienții dvs.

Performanta imbunatatita

Imbunatatiti performanta . In cadrul contractului dvs. de servicii, contractantul dvs. de servicii va asigura ca toate echipamentele dvs. functioneaza corect. Prin efectuarea unor rutine de intretinere si testare, reparare sau inlocuire a oricarui echipament necesar, actualizarea firmware-ului instalat, curatarea, inspectarea si testarea aparatelor, reteaua dvs. va continua sa functioneze la nivel superior si nu va avea echipamente uzate sau defecte.

Furnizor de servicii de incredere

Exista o multime de furnizori de servicii pe piata. Utilizarea unui contract de servicii de la un furnizor de incredere inseamnă ca colaborati cu profesionisti calificati si certificati in domeniul echipamentelor. Obtineti cele mai bune servicii de la cei care proiecteaza si realizeaza echipamentele. Vor fi folosite intotdeauna piese originale si aparatele vor fi verificate si testate dupa reparatie.

Cum expediati aparatele catre Laboratorul de reparatii ARC BRASOV?

Impachetati echipamentul in siguranta si plasati toate documentele de identificare ale echipamentului si de manifestare a defectului in cutia de expediere.

Ce beneficii aveti astfel?

  • Timpii de asteptare sunt redusi
  • Intrebarile suplimentare sunt limitate
  • Timpul de servisare este scurtat

Laboratorul de Reparatii Arc Brasov:
Str Fantanii nr 17, Brasov, cod 500482, Romania
Tel: 0268 – 472 577
Tel: 0268 – 477 777
Fax: 0268 – 419 749
E-mail: service@arc.ro
http://www.arc.ro/contact

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria reparatii > Contact.
2023-11-07T18:57:22+00:00