Măsurarea rezistentei înfășurărilor transformatoarelor RMO-TD

Folosind cea mai avansată tehnologie de comutare disponibilă astăzi, seria RMO-TD este ideală pentru măsurarearmo25td rezistenței la înfășurare a obiectelor inductive. În plus, demagnetizarea transformatorului se poate face și cu toate instrumentele RMO-TD

Seria RMO-TD conține 3 modele, cu curenți maximi de testare de la 25 A (RMO25TD) la 60 A (RMO60TD). 

Cele trei canale independente de detectare a tensiunii permit testarea a trei înfășurări în serie. Acest lucru permite măsurarea rezistenței fără descărcare între teste. 

Software-ul DV-Win permite, de asemenea, controlul și observarea procesului de testare, precum și salvarea și analizarea rezultatelor pe un computer. Acesta oferă un raport de testare, aranjat într-o formă selectabilă.

RMO25TD Punte digitala măsurare rezistenta înfășurărilor transformatoarelor, cu sistem control comutator de ploturi

rmo25td-1RMO25TD folosește cea mai noua tehnologie de comutare disponibila in prezent. Instrumentul RMO25TD este precis (0,1%), puternic (până la 25 A) și ușor (9,5 kg ). Acesta generează un curent DC stabil cu măsurătoare reglata automat si circuit de descărcare. RMO25TD poate efectua o evaluare a condiției transformatorului simplu, precis si fiabil. 

  • Trei canale de măsurare a rezistenței
  • Un canal pentru măsurarea temperaturii
  • Un canal pentru măsurarea curentului
  • Măsurare rezistența dinamica OLTD

rmo25-td-2

RMO25TD accelerează semnificativ măsurarea și reduce timpul total de testare a transformatorului datorita celor doua canale separate de măsurare a rezistentei care permit măsurarea simultana a primarului si secundarului.

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Miliohmetre.
2023-11-07T12:25:30+00:00