Măsurarea rezistentei înfășurărilor transformatoarelor RMO-TD

Folosind cea mai avansată tehnologie de comutare disponibilă astăzi, seria RMO-TD este ideală pentru măsurarea rezistenței la înfășurare a obiectelor inductive. În plus, demagnetizarea transformatorului se poate face și cu toate instrumentele RMO-TD

Seria RMO-TD conține 3 modele, cu curenți maximi de testare de la 25 A (RMO25TD) la 60 A (RMO60TD). 

Cele trei canale independente de detectare a tensiunii permit testarea a trei înfășurări în serie. Acest lucru permite măsurarea rezistenței fără descărcare între teste. 

Software-ul DV-Win permite, de asemenea, controlul și observarea procesului de testare, precum și salvarea și analizarea rezultatelor pe un computer. Acesta oferă un raport de testare, aranjat într-o formă selectabilă.

RMO25TD Punte digitala măsurare rezistenta înfășurărilor transformatoarelor, cu sistem control comutator de ploturi

RMO25TD folosește cea mai noua tehnologie de comutare disponibila in prezent. Instrumentul RMO25TD este precis (0,1%), puternic (până la 25 A) și ușor (9,5 kg ). Acesta generează un curent DC stabil cu măsurătoare reglata automat si circuit de descărcare. RMO25TD poate efectua o evaluare a condiției transformatorului simplu, precis si fiabil. 

  • Trei canale de măsurare a rezistenței
  • Un canal pentru măsurarea temperaturii
  • Un canal pentru măsurarea curentului
  • Măsurare rezistența dinamica OLTD

RMO25TD accelerează semnificativ măsurarea și reduce timpul total de testare a transformatorului datorita celor doua canale separate de măsurare a rezistentei care permit măsurarea simultana a primarului si secundarului.

2021-06-04T12:42:17+00:00

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*