9010 Noul calibrator multifunctional Meatest

Home/Aparatura de Laborator, Solutii Aparatura de Laborator/9010 Noul calibrator multifunctional Meatest

Confortul utilizatorului9010

Calibratorul 9010 este axat pe ușurința de utilizare, făcând calibrările simple și directe. Fiecare funcție are butonul său voluminos dedicat și toate detaliile relevante precum incertitudinea totală, limitele sau schema de conectare sunt afișate pe ecranul LCD mare. 

Multimetru incorporat

Multimetrul intern cu capacitatea de bază de a măsura semnalele de proces VDC, IDC, R și F este disponibil opțional în 9010.

Avansând față de seria anterioară de calibratoare M14x, 9010 poate acum calibra chiar și osciloscoape de 400 MHz, testere de izolație de 1,5 kV și contoare de putere de 287 kW. Pe de altă parte, a păstrat toate funcțiile populare, inclusiv calibrarea completă a traductorului și a senzorului extern (extensometru, presiune, torsiune, forță etc.) folosind multimetrul încorporat, calculul automat al incertitudinii, telecomandă și recalibrare ușoară.

Meatest dezvolta si produc instrumente de calibrare electrica pentru laboratoare de calibrare si facilitati de testare in sectoarele electronice, inginerie, utilitati, aeronautica si telecomunicatii. Proiectate pentru calibrari automate, instrumentele noastre aduc solutii eficiente.

Calibratoare de putere și energie

Calibratoarele de putere Meatest sunt dezvoltate pentru utilizare pe termen lung, oferind o precizie ridicată în intervalul extins de frecvență de 15 – 1000 Hz, multimetru de proces încorporat și ieșiri de curent fara sarcina. Calibratoarele de putere sunt excelente pentru calibrarea contoarelor de energie monofazate sau trifazate, a convertoarelor, a wattmetrelor, precum și a analizoarelor de calitate a puterii.

Meatest M133C 3F Calibrator de putere si energiem133c

M133C este un calibrator electric de putere și energie AC/DC pentru calibrarea contoarelor de putere, traductoarelor de putere, analizoarelor de calitatea energiei și, în general, a tuturor tipurilor de dispozitive de măsurare a puterii.

Calibratoare de proces

Calibratoarele de proces Meatest sunt fabricate pentru a rezista.

Meatest M160 Calibrator DC de precizieM160

Pe lângă versatilitatea industrială a lui M160, calibratorul se concentrează pe ușurința de utilizare, făcând ca calibrarea să fie simplă și simplă.

Standarde de impedanță

Este posibilă calibrarea contorului LCR complet automatizată. Prin introducerea telecomenzii, Calibratorul de impedanță M550 vă scutește de comutarea standard nesfârșită și calculele de incertitudine.

Meatest M550 Calibrator de impedantam550

M550 a fost proiectat pentru calibrarea contoarelor LCR în domeniul de frecvență de până la 1 MHz. Filozofia lui M550 se bazează pe control de la distanță și calibrare automată.

Decade

In loc de butoane mecanice, standardele interne sunt comutate de relee, operate de un algoritm sofisticat.

Meatest M632 Decada rezistiva

M632 Decada rezistiva cu interval de 1 Ω – 1,2 MΩ, precizie ridicată și stabilitate la temperatură.

Meatest M641 Simulator RTD rezistivm641

M641 este o decada programabila cu rezistență reală, cu parametri proiectați special pentru simularea și testarea de către senzori RTD a unităților de evaluare RTD, cum ar fi regulatoare de temperatură, traductoare etc.

Calibratoare electrice de testare

Axați pe o singură aplicație, calibratoarele electrice de testare au combinația ideală de funcționalitate și performanță pentru locul de muncă. Aceste calibratoare generează rezistență mare, curent mare și alte funcții necesare pentru calibrarea clememetrelor, testerelor de izolație, testerelor de aparate, întrerupătoarelor și altor testere electrice.

Meatest M151 Calibrator de curent mareM151

Scopul principal al lui M151 este calibrarea ampermetrelor sau utilizarea ca amplificator de curent, dar poate fi folosit și pentru calibrarea traductorului datorită multimetrului încorporat, ca sursă stabilă de curent pentru măsurarea rezistenței de contact sau ca amplificator de transconductanță real sau simulat.

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Masuratori de uz general > Calibratoare / Simulatoare.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

 

 

2023-11-07T09:13:10+00:00