Accelerati inspectiile cu FLIR Route Creator

Home/Marimi Neelectrice, Solutii Marimi Neelectrice/Accelerati inspectiile cu FLIR Route Creator

Pregătiți-vă pentru inspecții

flir 1

Simplificați inspectiile prin planificarea prealabilă a traseului folosind pluginul FLIR Route Creator pentru FLIR Thermal Studio Pro. Acest plugin software vă permite să creați liste cu activele pe care trebuie să le inspectați în fiecare locație, organizate în cea mai eficientă ordine. Apoi, exportați traseul în format digital și încărcați-l pe o cameră termică FLIR care rulează modul Rută de inspecție*. De asemenea, puteți exporta fișierul într-un format de fișier care poate fi citit și îl puteți imprima ca o listă de verificare a inspecției.

 

 

 

flir 2

Urmăriți obiectele în timpul inspecțiilor

Cu traseul pregătit, începeți o inspecție mai eficientă a locului. Urmând punctele de inspecție ghidată, veți reduce șansa de a pierde locatii de pe traseu care duce la defecțiuni și defecțiuni neașteptate. Opțiunea Rută de inspecție pentru camera dvs. vă poate ghida, pas cu pas, la inspectie, în timp ce se realizaza potrivirea automată a imaginilor, notelor și comentariilor cu materialul corect din lista dvs. de inspecție.

flir 3

Partajati raportarea după inspecție

Datorită rutei planificate în prealabil și caracteristicilor de organizare încorporate ale software-ului pentru cameră FLIR Inspection Route, raportarea post-inspecție va fi simplă si rapida. Veți potrivi cu ușurință imaginile termice și vizuale cu defecte cu lista dvs. de active; adăugați comentarii, rapoarte de stare și recomandări de reparații la imagini; și creați-vă raportul final utilizând Thermal Studio Pro într-un mod inteligent și eficient. Puteți crea un fișier de măsurători pentru fiecare activ de-a lungul timpului, astfel încât să puteți compara datele istorice și să identificați problemele iminente înainte ca acestea să provoace defecte grave.

IMBUNATATITI EFICIENTA FLUXULUI DE LUCRU

Dezvoltați rute de inspecție în FLIR Thermal Studio Pro și încărcați pe un T865 utilizând Route Creator pentru a colecta și gestiona rapid și ușor datele critice.

Camera de termoviziune FLIR T865 este un instrument de inspecție fără contact, cu bloc optic rotativ de 180°, care permite utilizatorilor să evalueze în siguranță și confortabil starea echipamentelor electrice și mecanice critice în aplicații de generare de energie și producție.

Alte camere de termoviziune Teledyne Flir pe care le recomandam: https://www.arc.ro/camere-de-termoviziune/teledyne-flir

Sursa Teledyne Flir Copyright © 2022, All rights reserved.
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:19:57+00:00