Aparatele de mentenanta predictiva Fluke va ajuta sa mentineti unitatea in functiune

Fluke oferă o linie completă de instrumente de mentenanta predictivă concepute pentru a maximiza timpul

Identificati o potentiala problema folosind o camera de termoviziune Fluke


de functionare al echipamentelor din unitatile voastre.

Indiferent dacă folosiți un tester de vibrații Fluke pentru a diagnostica defecțiunea și severitatea sau o cameră de termoviziune Fluke pentru a evalua starea de sănătate a utilajului, instrumentele Fluke de mentenanta predictiva oferă răspunsurile de care aveți nevoie pentru a reduce timpul de nefuncționare neplanificat și scad costurile de reparații.

Instrumentul de aliniere a arborelui cu laser Fluke 830 utilizează un proces de

măsurare similar cu testerul de vibrații Fluke 810, realizând alinierea cu laser a arborelui foarte simplu. Doar configurați unitatea, efectuați testul, evaluați diagnosticul și verificați rezultatele.

O cameră de termoviziune Fluke vă ajută să identificați rapid starea de sănătate a utilajului iar un tester de vibrații Fluke va ajuta sa diagnosticati, în continuare, problema și sa stabiliti dacă există sau nu nealiniere.

Diagnosticul si recomandarea de reparatie folosind testerul de vibratii Fluke

Cu instrumentul de aliniere a arborelui cu laser Fluke 830 puteți corecta orice nealiniere, apoi puteți verifica rezultatele cu camera de termoviziune Fluke sau testerul de vibrații pentru a verifica starea utilajului.

Actiuni corectoare folosind instrumentul de aliniere cu laser Fluke 830 si verificarea rezultatului folosind testerul de vibratii Fluke.

 

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

   

2021-03-31T08:54:42+00:00

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*