Aparatele de mentenanta predictiva Fluke va ajuta sa mentineti unitatea in functiune

Home/Marimi Neelectrice, Produse Marimi Neelectrice, Solutii Marimi Neelectrice/Aparatele de mentenanta predictiva Fluke va ajuta sa mentineti unitatea in functiune

Fluke oferă o linie completă de instrumente de mentenanta predictivă concepute pentru a maximiza timpul

fig-1-mentenenta-predictiva

Identificati o potentiala problema folosind o camera de termoviziune Fluke


de functionare al echipamentelor din unitatile voastre.

Indiferent dacă folosiți un tester de vibrații Fluke pentru a diagnostica defecțiunea și severitatea sau o cameră de termoviziune Fluke pentru a evalua starea de sănătate a utilajului, instrumentele Fluke de mentenanta predictiva oferă răspunsurile de care aveți nevoie pentru a reduce timpul de nefuncționare neplanificat și scad costurile de reparații.

Instrumentul de aliniere a arborelui cu laser Fluke 830 utilizează un proces de

măsurare similar cu testerul de vibrații Fluke 810, realizând alinierea cu laser a arborelui foarte simplu. Doar configurați unitatea, efectuați testul, evaluați diagnosticul și verificați rezultatele.

O cameră de termoviziune Fluke vă ajută să identificați rapid starea de sănătate a utilajului iar un tester de vibrații Fluke va ajuta sa diagnosticati, în continuare, problema și sa stabiliti dacă există sau nu nealiniere.

fig-2-mentenanta-predictiva

Diagnosticul si recomandarea de reparatie folosind testerul de vibratii Fluke

Cu instrumentul de aliniere a arborelui cu laser Fluke 830 puteți corecta orice nealiniere, apoi puteți verifica rezultatele cu camera de termoviziune Fluke sau testerul de vibrații pentru a verifica starea utilajului.

fig-3-si-4-mentenanta-predictiva

Actiuni corectoare folosind instrumentul de aliniere cu laser Fluke 830 si verificarea rezultatului folosind testerul de vibratii Fluke.

 

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

   sigiliu-fundal-transparentacr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Testere de vibratii si aliniere.
2023-11-07T12:34:56+00:00