Asigurarea performanței sistemului de protectie prin solutii de testare, gestionare a datelor si raportare a conformitatii

Home/Echipamente de Verificare PRAM/Asigurarea performanței sistemului de protectie prin solutii de testare, gestionare a datelor si raportare a conformitatii

promo-banner-new-logo

Doble_100_Logo_Final-150ppiDoble oferă o linie cuprinzătoare de echipamente de diagnosticare și soluții software pentru verificarea protecției sistemului. Aceste solutii vă permit să contestați orice circuit de protecție și control și să simulați starea sistemului.

Software-ul Doble este flexibil, iar echipamentul este modular si vă permite să vă personalizați programul de testare, să respectați practicile și procedurile companiei dvs., respectând cerințele de reglementare.

f6150sv@2x-5

DOBLE F6150sv Trusa testare relee de protectie

 

DOBLE F6150sv Trusa testare relee de protectie este o solutie versatila pentru testarea dispozitivelor si a sistemelor de protectie bazate pe IEC 61850. Doble F6150sv are cel mai mare curent de iesire dintre toate sistemele de testare de pe piata – toate intr-o singura cutie.

Printre caracteristicile acestei truse de testat relee de protectie se numara efectuarea calibrarii releului standard și verificarea releelor ​​cu sarcină mare (electromecanice), SSR (Solid-State Relay) si cele bazate pe microprocesor. De asemenea, trusa Doble F6150sv realizeaza simulari de stare si teste tranzitorii si testează transformatoare de curent și traductoare din clasa 0,2.

images

DOBLE F6150sv Trusa testare relee de protectie

 

DOBLE F6150sv Trusa testare relee de protectie are o construcția robustă și un design dovedit de ultimă generație oferă o precizie de laborator cu performanțe de teren fără compromisuri.

 

 

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager Ionut Gauca

0731 570 381

 sigiliu-fundal-transparent acr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Echipamente de verificat relee de protectie.
2023-11-07T16:00:59+00:00