Calisto R9 Precizie mare si intretinere ieftina

Home/Echipamente de Verificare PRAM/Calisto R9 Precizie mare si intretinere ieftina

Calisto® R9 Analizor de Gaz dizolvat (DGA)

CONSTRUIT PENTRU ANI DE SERVICIU

Monitoarele de analiză a gazelor dizolvate (DGA) sunt instrumente importante pentru asigurarea funcționării fiabile și sigure a rețelei electrice. Acestea oferă detectarea timpurie a unei game largi de probleme de sănătate a transformatorului și permit diagnosticarea în timp util a defecțiunilor pentru a determina gestionarea activelor și deciziile de întreținere.

CALISTO R9: O NOUA METODA DE DGA INFRAROSU

Calisto R9 aduce ceva nou pe piața monitoarelor DGA: acuratețe pe termen lung, fără butelii de gaz de calibrare de gestionat. Această descoperire este realizată prin combinarea unei noi tehnologii de măsurare a gazului IR cu un sistem de calibrare care schimbă jocul, care utilizează vapori de apă drept calibrant pentru a menține precizia în timp. Calisto R9 combină aceste inovații cu caracteristici de design robuste care au fost îmbunătățite continuu de-a lungul multor ani de servire a clienților Calisto din întreaga lume. Acestea includ extracția cu membrană pentru a menține sistemul de măsurare a gazului fără ulei și vapori de ulei, pompa noastră tolerantă la nămol, care elimină nevoia de filtrare a uleiului și controale termice de precizie pentru acuratețea DGA. După cum v-ați putea aștepta, monitorul DGA de noua generație din linia Calisto măsoară concentrațiile de gaze defecte, componente ale aerului și umiditate dizolvată în lichidele izolatoare ale transformatorului.

Măsoară toate gazele de eroare cheie plus umiditatea

DGA este considerat pe scară largă a fi cel mai puternic instrument disponibil pentru înțelegerea stării de sănătate a transformatorului. DGA online pune aceste informații la îndemâna administratorilor de active și permite alerte automate la modificările stării transformatorului.

METODE INOVATOARE PENTRU A ASIGURA PRECIZIA PE TERMEN LUNG

Metoda brevetată de spectroscopie fotoacustică diferențială în infraroșu (DIPAS) de Morgan Schaffer și conductivitatea termică proprie pentru hidrogen permit monitorului să citească cu exactitate chiar și concentrațiile mici de gaze dizolvate. Administratorii de active beneficiază de detectarea precoce a defecțiunilor, diagnosticarea precisă și evaluarea informată a riscurilor. Metoda DIPAS asigură citiri precise chiar dacă fluidul conține umiditate considerabilă sau gaze dizolvate neașteptate, cum ar fi SF6 sau hidrocarburi grele, comune la transformatoarele învechite.

Calibrare automată pe bază de vapori de apă

Calisto R9 oferă în mod unic calibrarea automată cu vapori de apă, care menține acuratețea pe toată durata de viață a echipamentului. Capacitatea sistemului de a rămâne calibrat fără a fi nevoie să înlocuiți buteliile de gaz comprimat oferă performanțe DGA premium cu timp de întreținere, costuri și efort foarte reduse.

Extracția gazelor prin membrană

Extracția cu membrană tolerantă la vid, dovedită, împiedică uleiul și vaporii de ulei să contamineze sistemul de măsurare a gazelor pe durata de viață. Membrana asigură că fluidul sau vaporii transformatorului nu pot contamina sistemul de măsurare a gazelor chiar și în timpul întreținerii transformatorului sau monitorului. Pentru o acuratețe DGA maximă, produsul are încorporați coeficienți de solubilitate Ostwald pentru tipurile de ulei obișnuite .

Sistem inteligent de capcană a bulelor

Sistemul inteligent de captare a bulelor previne riscurile asociate cu intrarea bulelor de gaz în rezervorul transformatorului în timpul instalării și utilizării. Pentru a proteja sistemul dielectric, bulele de aer și gaz sunt îndepărtate automat din ulei înainte ca acesta să fie returnat la transformator. Funcția capcană cu bule simplifică instalarea, care durează de obicei mai puțin de 2 ore.

Circulația fiabilă a uleiului și monitorizarea debitului

Acest monitor de noua generație vine cu aceeași pompă de ulei dovedită pe teren ca modelele anterioare Calisto. Pompa solenoidală unică permite Calisto R9 să fie intrinsec tolerant la nămol, fără a fi nevoie de întreținerea filtrelor de ulei. În plus, sistemul de monitorizare a debitului de ulei oferă o eroare de debit scăzut dacă debitul scade sub un prag prestabilit.

Reglare de precizie a temperaturii

Pentru o acuratețe maximă, produsele Calisto controlează cu precizie temperatura uleiului atât pentru extracția gazului, cât și pentru măsurarea umidității. De asemenea, temperatura sistemului de măsurare a gazelor este reglată cu atenție pentru a asigura condiții constante pentru sistemul de măsurare a gazelor. Împreună, aceste sisteme de control al temperaturii elimină necesitatea unor scheme elaborate de compensare a temperaturii și generează citiri DGA constant precise.

BOGAT IN CARACTERISTICI

Calisto R9 este proiectat pentru a simplifica configurarea și funcționarea programului dumneavoastră de monitorizare a transformatorului și pentru a oferi încredere în starea fiecărui transformator din flota dumneavoastră.

Fiabil și sigur

Calisto R9 vine cu modele Morgan Schaffer dovedite pe teren pentru extracția gazelor din spațiul de cap, monitorizarea fluxului de ulei, prevenirea bulelor și managementul termic. Sistemele electronice nou proiectate sporesc fiabilitatea și rezistența lanțului de aprovizionare, în timp ce un sistem de operare Linux îndeplinește cerințele în evoluție pentru securitatea cibernetică. Produsul a fost testat conform standardelor internaționale stricte pentru EMI/EMC, siguranță, mediu și vibrații. Designul modular simplifică, de asemenea, orice serviciu și suport necesar.

Interfață de utilizator intuitivă

Interfața de utilizator Calisto R9 Software rulează cu orice browser web obișnuit. Ea eficientizează configurarea monitorului și oferă vizualizări clare și intuitive ale citirilor istorice și ale setărilor de alarmă. Este ușor să portați datele către INSIDEVIEW® sau doblePRIME™ pentru diagnosticare DGA aprofundată.

Actualizați programul dumneavoastră de monitorizare cu Doble

Gestionarea activelor critice necesită luarea deciziilor deliberate și strategice. Acest lucru necesită datele și instrumentele potrivite pentru o analiză și o vizualizare adecvată. Asigurați-vă că echipa dvs. este înarmată cu echipamentul potrivit.

LINIA CALISTO

Platforma de monitorizare a stării Calisto de la Doble oferă o linie completă de monitoare on-line care vă pot analiza și vă pot avertiza cu privire la schimbările în gazul dizolvat, umiditatea din ulei, descărcarea parțială, starea bucșelor și starea comutatorului de robinete. Aceste monitoare pot fi utilizate individual sau ca platformă integrată. Natura modulară a acestor dispozitive vă permite să determinați nivelul de monitorizare a stării de care aveți nevoie pentru fiecare activ, astfel încât să vă puteți planifica programul de monitorizare în consecință.

‍‌‌Sursa Doble

© all rights reseved to Doble

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Analiza gazelor dizolvate in ulei electroizolant.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T07:35:31+00:00