Camerele de termoviziune Fluke pentru aplicatii electrice, industriale si de constructii

Home/Marimi Neelectrice, Produse Marimi Neelectrice/Camerele de termoviziune Fluke pentru aplicatii electrice, industriale si de constructii

Fluke oferă un portofoliu larg de camere de termoviziune de înaltă performanță perfect concepute pentru electricitate, inspecții mecanice și HVAC, precum și pentru diagnosticarea clădirilor.

camere-fluke

camere-fluke-2

Rezoluție în infraroșu

Definește numărul de pixeli din imaginea in infraroșu în direcție orizontală și verticală. Cu același câmp vizualrezolutie livrat de camera, camera cu rezoluția mai mare în infraroșu vă permite să vedeți mai multe detalii.

De exemplu, Fluke TiS75 + livrează rezoluție în infraroșu de 384×288 pixeli, adică de aceeași calitate cu  imaginii furnizate de camere video VHS și este echivalent cu CD-ul video rezoluția utilizată pentru distribuirea de videoclipuri digitale pe CD  înainte de introducerea DVD și alte formate video cu rezoluție mai mare.

Câmp de vizualizare

Definește zona în care camera poate vedea la o anumită distanță (curentă). De exemplu, Fluke TiS75 + are un câmp vizual mai mare decât TiS55 +TiS75 + are și  rezoluție în infraroșu mai mare. Ambele camere pot livra același detaliu, singura diferență fiind zona inclusă în imaginea in infraroșu.

Interval de temperatură

Indică intervalul de temperaturi pe care camera le poate măsura, afișate ca diferite culori.

Distanța minimă de funcționare

Ca orice dispozitiv optic, o cameră de termoviziune are o anumită distanță minimă de la care poate să fie focalizata sau să ofere în continuare imagini acceptabile. Pentru camerele cu focalizare manuală, distanța minimă de funcționare este definită de distanța minimă de la care camera poate fi focalizata.

Pentru camerele fără focalizare, distanța minimă de funcționare este distanța aproximativă de la care se află imaginea definita.

Distanță optimă de funcționare

Distanța optimă de funcționare depinde de cele mai mici detalii pe care le poate vizualiza camera de termoviziune și mărimea obiectivelor dvs. Puteți utiliza calculatorul nostru de câmp vizual pentru a determina care este cea mai mică dimensiune pe care camera o poate distinge și măsura la diferite distanțe.

Rezoluție spațială

Rezoluție spațială sau câmp instantaneu de Vizualizare (IFOV) indică câmpul vizual acoperit de un pixel în imaginea termică. Cu cât valoarea IFOV a camerei este mai mică, cu atât puteți vedea detalii mai mici.

sensibilitate-termicaSensibilitate termică

Sensibilitatea termică arată intervalul de temperatura pe care camera il poate face vizibil.

De asemenea influențează detaliile pe care le puteți vedea cu camera de termoviziune, deoarece definește cât de „zgomotoase” sau „Granulate” vor apărea imaginile dvs. termice. Cu cat scade ° C sau mK, cu atât este mai sensibila camera.

Sisteme de focalizare

Pentru camerele Fluke, distanță minimă de focalizare manuală are 15 cm. Când camera include ambele fără focalizare și focalizare manuală, puteți sa focalizați de la aproape 15 cm sau până la câțiva metri.

Moduri IR-Fusion

Camerele Fluke furnizează tehnologie brevetată pentru a îmbunătăți interpretarea imaginii în infraroșu cu rezoluție mică. ir-fusion

Opțiuni de adnotare

Camerele Fluke oferă diferite opțiuni de adnotare , inclusiv text, ID-ul activului și IR-PhotoNotes (un set de elemente vizuale suplimentare salvate împreună cu imaginea).

Captură automată

Când vă confruntați cu probleme intermitente, puteți sa utilizați funcționalitatea de captura automată pentru a salva o serie de imagini pe o perioadă specificată sau sa  înregistrați videoclipuri pentru modificările rapide într-o perioadă scurtă.

Înregistrare video

Camerele cu înregistrare video standard înregistrează ceea ce vedeți pe camera ca videoclip standard. Camera cu înregistrare video radiometrică termică înregistrează seria de imagini termice cu toate datele de măsurare a temperaturii ca un film termic radiometric care trebuie să fie transformat în videoclip standard non-radiometric  pentru partajare.

camere

Distribuiți de oriunde, depanați mai repede, economisiți timp raportând

Mentenanță predictiva simplificată. Munca dubla eliminată. Economisiți timp și îmbunătățiți fiabilitatea datelor de mentenanță prin  sincronizarea wireless a măsurătorilor utilizând sistemul Fluke Connect.

Eliminați erorile de introducere a datelor prin salvarea măsurătorilor direct din instrument și asocierea acestora cu ordinul de lucru, raportul sau înregistrarea activelor. 

Maximizați timpul de funcționare și asigurați-vă o mentenanță sigură cu date trasabile în care puteți avea încredere.

Fara clipboard-uri, notebook-uri și foi de calcul cu un singur transfer de măsurare wireless.

Acces la linia de bază, istoric și măsurători actuale pe active.

Partajați-vă datele de măsurare folosind ShareLive ™ apeluri video și e-mailuri.

Camerele cu infraroșu Fluke fac parte dintr-un sistem de instrumente și echipamente de test de mentenanță conectate software in creștere.

tabel-parametrii

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

   sigiliu-fundal-transparentacr

 

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.
2023-11-07T12:24:57+00:00