Detectati, localizati si analizati descarcarile partiale intr-un singur instrument Fluke ii910

Home/Marimi Neelectrice/Detectati, localizati si analizati descarcarile partiale intr-un singur instrument Fluke ii910

În sfarsit, o modalitate ușoară de a detecta, localiza și analiza descărcarile parțiale într-un singur

ii910 precision acoustic imager 96dpi 1280x853px e nr 27806

 

instrument

V-ați săturat să petreceti prea mult timp detectând descărcarile parțiale? Vă prezentăm ii910 Camera profesionala cu ultrasunete pentru depistarea descarcarilor partiale, proiectata pentru a localiza descărcarile parțiale, descărcarea corona, precum și scurgerile de gaz și vid. Tehnologia revoluționară a camerei de imagistică acustică ii910 este un instrument rentabil, sigur, eficient și confortabil pentru echipele care inspectează și întrețin distribuția de energie și echipamentele industriale de înaltă tensiune.

ii910 precision acoustic imager 96dpi 1280x863px e nr 27798

Amenințarea invizibilă… acum poți vedea

Descărcarea parțială este o problemă serioasă pe care echipele o monitorizează zilnic. Indiferent dacă scanați izolatoare, transformatoare, intreruptoare sau linii electrice de înaltă tensiune, trebuie să vă asigurați că identificați o problemă rapid și devreme. Descărcările parțiale care nu sunt verificate pot cauza întreruperi de curent, incendii, explozii sau moartea din cauza arcului electric. Pe lângă pericolul pe care acest lucru îl poate reprezenta pentru mediu și viețile oamenilor, are și un preț foarte ridicat.

Zone cheie de scanat pentru PD

Izolatoare, Transformatoare, Linii electrice de înaltă tensiune, Intreruptoare, Arestori, Bare,  Colectoare, Bobine de înaltă tensiune, Condensatoare

Fă-o repede, fă-o în siguranță

ii910 precision acoustic imager 96dpi 1280x853px e nr 27799

ii910 este instrumentul all-in-one pe care l-ați căutat atunci când vine vorba de toate problemele dvs. de scurgeri și PD. Tot ce ai nevoie este la îndemâna ta. Scanați rapid zona sau mediul și obțineți toate imaginile/videoclipurile de care aveți nevoie cu captura simplă cu un singur buton și ecran LCD tactil mare de 7 inchi. Nu sunt necesare instrumente sau echipamente suplimentare. Fără a fi necesare cabluri sau dispozitive secundare greoaie, aveți mobilitate deplină și o flexibilitate mai mare pentru a schimba între detectarea scurgerii/PD și repararea scurgerii/PD.

‍‌‌Sursa Fluke

© all rights reseved to Fluke

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T07:38:06+00:00