Detectați și localizați scurgerile în sistemele de frânare cu Fluke ii900

Home/Marimi Neelectrice/Detectați și localizați scurgerile în sistemele de frânare cu Fluke ii900

Pentru a asigura siguranța pe șine, tehnicienii de mentenanta acordă o deosebită atentie la sistemul de franare. Sistemul de frânare pneumatic centralizat este folosit pentru a menține presiunea asupra sistemului în mod continuu și pentru a menține tamburii deschiși. De îndată ce presiunea scade, frânele se cuplează și începe să apară frecare nedorită pe osii. O scurgere mică, în sistemul de aer comprimat poate duce la defecțiuni ale sistemului prin care se activează frânele. Aceste erori trebuie corectate cât mai curând posibil.

Aplicațiiii-900

  • Localizarea scurgerilor în sistemele de frânare
  • Supape în sistemul de ventilație
  • Componentele trenului, cum ar fi sistemul de nisipare, pantograf și ungerea roților

Economisire timp

Mai mult de 80%

De ce să folosiți camera profesionala cu ultrasunete Fluke ii900 ?Fluke_ii900_Sonic_Industrial_Imager_Front_and_Back_View

  • Ușor de utilizat
  • Localizare rapidă
  • Aplicație versatilă
  • Generarea rapoartelor
  • Economisire de timp

Practica de azi

În practică, centrele de întreținere cer un nivel ridicat de siguranță si eficienta. Trenurile care vin pentru întreținere sau reparații trebuie să fie repuse pe sine cât mai repede posibil. O scurgere complicată în rețeaua de aer comprimat poate încurca complet centrul de planificare, dar și cea a „clientului”, ceea ce poate duce la costuri ridicate. Metodele clasice de căutare, cum ar fi folosirea auzului, excluderea treptată, apă cu săpun etc. pot dura ore sau chiar zile pentru a localiza scurgerea.

Soluția noastrăPicture1

Camera cu ultrasunete Fluke permite tehnicienilor să scaneze și să localizeze cu ușurință scurgerile în sistemul de aer comprimat. Sursa de sunet (punctul de scurgere) este vizualizată și localizată precis pe afișaj folosind 64 de senzori ultrasonici și o cameră digitală. Un scurt tur în jurul locomotivei este suficient pentru a obține o „imagine” bună a situației.

Am întrebat un inginer de mentenanta de la un operator de cale ferată :

„De ce ați ales Fluke ii900?”

„Această tehnologie inovatoare m-a entuziasmat din primul moment.  Camera cu ultrasunete Fluke a fost achiziționata pentru depanarea pneumatica a trenurilor. Am văzut deja economii enorme de timp din cauza scurgerilor complexe.” „După doar câteva teste, am constatat cât de fiabil este sistemul și modurile versatile în care poate fi folosit.”

„Suntem foarte încântați să vedem nivelul ridicat de acceptare printre tehnicienii noștri de service – ii900 o să devină un instrument standard pentru noi.”

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T11:59:36+00:00