Detectați și localizați scurgerile în Statiile de Stocare a Gazelor Naturale cu Fluke ii900

Home/Marimi Neelectrice/Detectați și localizați scurgerile în Statiile de Stocare a Gazelor Naturale cu Fluke ii900

Detectați și localizați scurgerile în Statiile de Stocare a Gazelor Naturale

Statiile de stocare a gazelor naturale sunt locuri îndepărtate unde sunt  stocate volume mari de gaz. Aceste statii au un rezervor de gaz de rezervă pentru a face față, printre altele, vârfurilor de consum datorate variațiilor sezoniere. Timpul de funcționare al statiilor este critic și trebuie să fie disponibile pe tot parcursul anului. Echipa de întreținere are nevoie de capacitatea de a scana rapid și eficient zone mari de la o distanță sigură cu certitudinea fiabilității si acurateții.

AplicațiiFluke_ii900_Sonic_Industrial_Imager_Front_and_Back_View

  • Detectarea și localizarea scurgerilor de gaze naturale în interiorul statiilor
  • Inspecție sigură a locației din perimetrul statiei

Economisire timp

Mai mult de 80%

De ce să folosiți camera profesionala cu ultrasunete Fluke ii900 ?ii-900

  • Ușor de utilizat
  • Scanare rapidă a unor zone mari
  • Distanţă de inspecţie sigură
  • Capabilități de generare a rapoartelor
  • Economisire de timp

Practica de azi

Statiile trebuie întreținute și operate la cel mai înalt standard posibil; deoarece presiunea variază de la 35-100 Bar, acolo unde se procesează și condiționează, filtrează și îndepărtează umezeala; se presurizează și depresurizează apoi se distribuie înapoi în rețea. Detectarea scurgerilor la la statiise realizează în prezent folosind metode convenționale precum ascultarea și prin folosirea apei și săpunului.

Acest lucru nu este, totuși, întotdeauna posibil din cauza restricțiilor de siguranță și natura zonei de testat. Detectoarele cu ultrasunete pentru depistarea pierderilor de gaze într-un singur punct au fost de asemenea utilizate, dar această metodă necesită foarte mult timp și nu garantează că toate scurgerile vor fi capturate chiar și cu personal instruit.

Soluția noastră

Camera industrială cu ultrasunete Fluke ii900 le permite tehnicienilor să scaneze și să localizeze cu ușurință scurgerile în sistemul de stocare a gazului la distanțe de pană la 100 m. Sursa de sunet (punctul de scurgere) este vizualizat și localizat cu precizie pe display folosind 64 de senzori MEM ultrasonici și o cameră digitală. Un scurt tur în jurul instalației este sufficient pentru a obține o „imagine” bună a situației.

Am întrebat un lider de întreținere de la un depozit de gaze naturale:

„De ce ați ales Fluke ii900?”

II900 este un ajutor fantastic pentru răspunsul în situații de urgență, așa că locația oricărei scurgeri semnificative de gaz poate fi identificată rapid de la o distanță sigură, permițând elementelor adecvate ale echipamentului să fie izolate și ventilate de la distanță din camera de comandă daca este necesar.”

„După doar câteva teste, am descoperit cât de fiabil este ii900 și modurile versatile în care poate fi folosit.”

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T12:00:26+00:00