Electrosecuritate în domeniul medical cu SECULIFE ST PRO IQ

Home/Produse Testere Electrosecuritate, Solutii Testere Electrosecuritate/Electrosecuritate în domeniul medical cu SECULIFE ST PRO IQ

Pentru executarea sarcinilor de măsurare din domeniul medical sunt necesare aparate extrem de performante. Pe de o parte, trebuie să fie capabile să facă față complexității testelor solicitate și, pe de altă parte, trebuie să asigure niveluri ridicate de precizie pentru fiecare măsurătoare individuală.medizin_fotolia27622724xl

Testerele SECULIFE au fost special dezvoltate pentru testarea acelor dispozitive medicale care sunt utilizate cel mai frecvent în clinici – Testere pentru aparate medicale direct la pacient. O mare importanță este acordată eficienței și fiabilității atunci când se efectuează măsurători pe aceste dispozitive. Marea varietate de producători și modele de dispozitive de monitorizare și terapeutice necesită, de asemenea, niveluri ridicate de compatibilitate.

CaptureDispozitiv de testare, cu eficiență antimicrobiană și proceduri de testare în conformitate cu standardele pentru testarea electrosecurității dispozitivelor medicale, SECULIFE ST PRO IQ oferă toate funcțiile de măsură și testare, necesare pentru verificarea electrosecurității dispozitivelor și sistemelor medicale – atât cu secvențe de test predefinite, cât și cu secvențe de test programabile,  în conformitate cu standardele VDE 0701-0702, IEC / EN 62353 (VDE 0751) și IEC / EN 60601. Proprietățile antimicrobiene ale carcasei, permit utilizarea dispozitivului chiar și în zone sensibile din punctul de vedere al igienei.

  • Eficacitate antimicrobiană a părții frontale și a carcasei instrumentului, împotriva bacteriilor, virușilor și a ciupercilor
  • Secvențe preprogramate pentru testarea PRCD-urilor standard, SPE-PRCD, PRCD-S și PRCD-K
  • Posibilitate de control la distanță
  • Elemente suplimentare ale bazei de date, pentru introducerea ușoară a tuturor informațiilor relevante: proprietate, clădire, etaj și cameră, precum și câmpuri suplimentare pentru departamente și centre de costuri.
  • Imprimarea tuturor rapoartelor pentru un dispozitiv de testat, la simpla atingere a unui buton – cu ajutorul imprimantei termice Z721S sau pe stick USB.
  • Creare șabloane de protocol definite de utilizator (pentru imprimanta termică Z721S sau stick USB)
  • Transponder RFID (Z751R, S, T), citire și scriere (cu SCANBASE RFID Z751E)
  • Export de date (XML) pe stick USB
  • Importarea tuturor datelor aferente obiectelor de testare, prin IZYTRONIQ sau stick USB

APLICAȚIIseculife-st-pro-iq

  • Testarea sigură, cuprinzătoare și eficientă a dispozitivelor electrice, în conformitate cu specificațiile producătorului, prin secvențe de testare programabile conform oricărui standard
  • Testare dispozitive electrice, în conformitate cu DIN VDE 0701-0702, inclusiv cabluri (prelungitoare) și PRCD-uri
  • Testare echipamente medicale electrice, în conformitate cu IEC / EN60601, 62353 (VDE 0751). Testarea electrosecurității echipamentelor este obligatorie în instituțiile medicale, cabinete medicale, centrele de sănătate și în domeniul farmaceutic, efectuându-se în conformitate cu legile și reglementările autorităților, operatorilor și companiilor de asigurări. După fiecare reparație, testele trebuie efectuate preventiv la intervale regulate – în cadrul măsurilor de siguranță a muncii – pentru a proteja utilizatorii și pacienții.
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Testere electrosecuritate > Testere de electrosecuritate pentru dispozitive medicale.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:21:59+00:00