FLIR Ignite Software-ul pentru stocarea si raportarea imaginilor termice bazat pe cloud

Home/Marimi Neelectrice, Produse Marimi Neelectrice/FLIR Ignite Software-ul pentru stocarea si raportarea imaginilor termice bazat pe cloud

Pentru specialisti in termografie și echipe de întreținere care pun accent pe precizie și eficiență în munca lor, software-ul FLIR Ignite Pro oferă acum un nou nivel de suport în analiza termică.

Software-ul FLIR Ignite Pro îți îmbunătățește capacitățile de analiză termică și raportare, permițându-ți să gestionezi, să analizezi și să raportezi datele cu precizie și viteză ca niciodată înainte. Cu software-ul Ignite Pro, am rafinat fiecare funcționalitate pentru a îmbunătăți fluxul tău de lucru zilnic, fie că ești pe teren sau finalizând rapoarte în birou.

ignite pro temperature trend graphs

ignite pro temperature trend graphs

ignite pro comparison view

ignite pro comparison view

Caracteristici cheie create pentru tine:

  • Editarea Imaginilor: Profilul temperaturii, detectarea anomaliei, modurile de fuziune, adnotare, palete de culori și multe alte opțiuni de editare la îndemână.
  • Acces Remote și Încărcare: Accesează imagini termice de la distanță. Încarcă imagini de pe laptop, telefon mobil sau orice cameră termică FLIR compatibilă.
  • Raportare Simplificată: Generează rapoarte profesionale care includ imagini din biblioteca ta, utilizează șabloane încorporate sau personalizează-ți propriile șabloane cu antet și footer personalizate.
  • Vizualizare Comparativă: Compară imagini termice lângă lângă, vizualizează informații suprapuse, transferă setările între imagini, leagă imagini și efectuează modificări simultan.
  • Trend de Temperatură: Creează grafice de măsură pentru mai multe imagini pentru o analiză eficientă, apoi exportă graficele în rapoarte ca fișiere JPEG.
  • Colaborare: Mai mulți utilizatori pot accesa și partaja foldere, imagini termice și date pentru luarea eficientă a deciziilor în echipă.
  • Menținere a Organizării: Până la 1 TB de stocare cloud securizată face organizarea imaginilor termice extrem de ușoară.

Rapoartele de nivel expert pe care ți-ai dorit să le produci sunt acum ușor de realizat cu FLIR Ignite Pro.

Experimentează direct cum FLIR Ignite Pro poate transforma procesul tău de analiză termică.

 exemple de PRODUSE LA CARE SE APLICA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa FLIR

© all rights reseved to FLIR

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectriceCamere de termoviziune 

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2024-08-09T11:57:37+00:00