FLIR MSX adauga detalii de lumina vizibila imaginilor termice

Home/Marimi Neelectrice/FLIR MSX adauga detalii de lumina vizibila imaginilor termice

FLIR MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) adaugă detalii de lumină vizibilă imaginilor termice în timp real pentru o mai mare claritate, încorporând detaliile marginilor și conturului în citirile termice. Spre deosebire de fuziunea imaginii (unirea unei lumini vizibile și a unei imagini termice), MSX nu diluează imaginea termică și nu scade transparența termică.

MSX adaugă detalii de lumină vizibilă imaginilor termice.

Camerele termice cu capabilități MSX au de fapt două camere — o cameră termică și o cameră cu lumină vizibilă (adică o cameră digitală tipică). De fiecare dată când faceți o fotografie, atât o imagine termică, cât și o imagine vizibilă sunt capturate simultan. Software-ul încorporat extrage elementele cheie ale imaginii vizibile – contururi, cuvinte, numere și alte detalii de margine cu contrast ridicat – și le adaugă imaginii termice. Acest lucru ajută la definirea imaginii și face mai ușor să vă dați seama la ceea ce vă uitați.

flir msx 2

Imagine termică și vizibilă realizate simultan.

MSX nu este o fuziune a imaginilor termice și vizibile — software-ul este conceput doar pentru a capta detalii vizibile utile, cum ar fi linii și margini, care sunt apoi suprapuse direct pe imaginea termică. Acest lucru oferă imaginilor capturate cu camere cu rezoluție mai mică detalii mai definite.

flir msx 3

Imagine termică și imagine cu MSX adăugat.

Acest lucru este util mai ales atunci când priviți mai târziu imaginile salvate sau când faceți un raport. Când vă aflați la fața locului, probabil că puteți spune la ce vă uitați în prezent, dar o imagine termică fără detalii de referință ar putea cauza nedumerire mai târziu. MSX elimină necesitatea de a realiza imagini suplimentare de referință la lumină vizibilă și poate facilita să demonstrați clienților care este și unde este problema.

flir msx 4

Detaliile fine, cum ar fi numerele, devin vizibile pe panoul de siguranțe cu MSX.

MSX poate fi pornit sau dezactivat atunci când utilizați o cameră de imagine termică și poate fi, de asemenea, adăugat sau eliminat ulterior în FLIR Tools®. Atât o imagine termică, cât și o imagine digitală sunt salvate, astfel încât toate datele radiometrice (măsurarea temperaturii) rămân fără compromisuri. Consultați câteva dintre camerele FLIR care sunt echipate cu tehnologia MSX®: Exx-Series, Ex-Series, Cx-Series (C3-X, C5) și FLIR ONE®.

Alte camere de termoviziune Teledyne Flir pe care le recomandam: https://www.arc.ro/camere-de-termoviziune/teledyne-flir

Sursa Teledyne Flir Copyright © 2022, All rights reserved.
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:16:24+00:00