FTV500 Noul tester multifunctional pentru panouri fotovoltaice

Home/Analiza Calitatii Energiei, Produse Analiza Calitatii Energiei/FTV500 Noul tester multifunctional pentru panouri fotovoltaice

Energia solară poate fi folosită pentru a genera energie electrică. Energia solară fotovoltaică transformă razele solare în energie electrică prin intermediul celulelor fotovoltaice integrate în panouri care pot fi instalate pe clădiri sau pe sol. Principiul se bazează pe faptul că anumite materiale semiconductoare precum Siliciul generează electricitate atunci când este expus la lumina soarelui: acesta se numește efect fotovoltaic. Una dintre aplicațiile sale este în celulele fotovoltaice. După instalarea unei structuri fotovoltaice, eficiența și siguranța sunt cruciale.

În acest context, acum este necesară efectuarea unor teste de verificare. Este uneori dificil de citit specificațiile tehnice ale unui modul fotovoltaic . Este important să cunoașteți curentul și puterea disponibilă. Este o instalație electrică și, ca atare, ar trebui să respecte, de asemenea, aceleași cerințe de siguranță. În consecință, în zilele noastre instalațiile fotovoltaice trebuie să îndeplinească aceleași criterii de siguranta ca orice altă instalație electrică. Înainte de a-l conecta la rețea, trebuie verificate sistemele electrice de siguranta. Când a fost conectat la rețea, se verifică eficiența acestuia. Ulterior, sunt necesare inspecții și teste regulate ale instalațiilor electrice pentru a se asigura că instalația (sau o parte a acesteia) nu este deteriorată, ceea ce ar putea amenința siguranța utilizatorului, și să verifice dacă respectă standardele aplicabile. Aceste verificări includ, de asemenea, o examinare a influenței oricăror modificări aduse utilizarii instalației, în comparație cu aplicația pentru care a fost anterior destinat. Eficiența instalației trebuie, de asemenea, verificată deoarece scopul principal al acestei instalații este producerea de energie electrică.

FTV500 TESTER MULTIFUNCȚIONAL 5 ÎN 1 PENTRU ÎNTREȚINEREA SISTEMELOR FOTOVOLTAICE

PERFORMANȚĂ, ÎNTREȚINERE ȘI SIGURANȚĂ ELECTRICĂ PENTRU SISTEMELE FOTOVOLTAICE MONOFAZATE, TRIFAZATE ȘI MULTIFAZATE

  • Afișaj cu ecran tactil cu conexiune optică

    ftv500 removebg preview

    ftv500

  • 5 măsurători într-un singur instrument
  • Eficienta conversiei
  • curba I-V (cu test rapid)
  • Continuitate
  • Izolarea sistemului de generare solară
  • Logger de date
  • Gestionarea și crearea directă a rapoartelor din instrument
  • Unitate de la distanță cu transmisie Wi-Fi (radiații / temperatură)
  • VNC pentru afișarea de la distanță și partajarea controlului
  • Interfață USB și Wi-Fi
  • Conformitatea cu standardele internaționale

TESTERUL PHOTOVOLTAIC FTV500 este un instrument portabil conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor tehnicienilor și profesioniștilor implicați în punerea în funcțiune, testarea și întreținerea sistemelor fotovoltaice.

Acest instrument măsoară și analizează toți parametrii caracteristici atât ai sistemelor monofazate cât și trifazate (3 clesti DC + 3 clesti AC), conform standardelor internaționale aplicabile. Memoria mare, functia de data logger, telecomanda prin tehnologia Virtual Network Computing permit TESTERULUI PHOTOVOLTAIC FTV500 sa fie un instrument portabil de teren precum si un sistem complet pentru campaniile dumneavoastra periodice de intretinere.

 

ftv500 5 masuratori intr un singur instrument

ftv500 5 masuratori intr un singur instrument

Sursa Chauvin Arnoux

© all rights reseved to Chauvin Arnoux

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Analiza calitatii energiei > Echipamente pentru domeniul solar.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T07:28:06+00:00