Generatoare de semnal RF Seria LUCID

Generatoare de semnal RF

Seria de generatoare de semnal RF Lucid este orientată spre rezolvarea aplicațiilor care necesită o gamă dinamică remarcabilă, o viteză de comutare rapidă și o programare ușoară de la distanță pentru o integrare perfectă a sistemului, totul într-o platformă compactă de module. Seria a fost concepută pentru a oferi raportul dintre preț și performanță, oferind un portofoliu complet de produse pentru generarea de semnale pentru diferite aplicații, fie că este vorba de 5G, radar, comunicații și multe altele.

Seria Lucid prezintă versiuni cu un singur canal de 3, 6 și 12 GHz, toate împărtășind aceleași caracteristici de top în industrie, într-un modul compact, de dimensiuni reduse. Cu o viteză de comutare extrem de rapidă, o integritate  superioară a semnalului și puritate, toate semnalele modulate necesare pentru sistemele de comunicații analogice, SPI încorporat și interfața micro-USB, seria Lucid este concepută pentru a îndeplini cele mai exigente specificații de astăzi, necesare de la cercetare și dezvoltare  pana la liniile de producție.

Generatoare de semnal RF, de tip desktop, 1 canal, banda de frecventa intre 3-12 GHz

Tabor LS0000D  Platforma desktop oferă funcționalitatea completa a unui generator de semnal RF analog la cea mai micaCapture-12 dimensiune de pe piața. Aceasta dimensiune redusa o recomanda pentru folosirea ca unitate desktop care poate fi ușor scalabila la sute de canale, intr-un spațiu redus ca dimensiuni, cu banda de frecventa de fie 3, 6 si 12 GHz, calitate si integritate si comutare extrem de rapida.

Tabor LS0000P Generatoare de semnal RF, portabile, 1 canal, banda de frecventa intre 3-12 GHz

Platforma portabila oferă un design modern cu posibilitate de folosire ca unitate desktop sau generator portabil deportable semnal. Cu un ecran tactil de 10”,  acest generator portabil de semnal se pretează la folosire de zi si de noapte si are o durata de funcționare pe baterie de mai mult de 2 ore.

Platforma include versiuni de canale de 3, 6 si 12 GHz care au aceleași trăsături definitorii, inclusiv integritate si puritate superioara a semnalului, semnale modulate, USB incorporat si interfețe opționale LAN, plus card micro SD detașabil.  Generatorul portabil de semnal se pretează pentru proiecte pe teren in diverse domenii: aerospațial, apărare, tehnologie de sateliți, automotive sau aparate de măsura si control.

Tabor LS0000B Generatoare de semnal RF, de laborator, 1-4 canale, banda de frecventa intre 3-12 GHz

Versiunea de laborator a seriei LUCID oferă pana la 4 canale intr-o carcasa de 19 ”. Cu un ecran tactil de 5 ” si unCapture-13 panou de control cu butoane, seria de laborator permite utilizatorilor sa seteze generatorul fără a fi nevoie de un PC extern. Pentru aplicatii multi-canal, platforma de laborator este o soluție ideala, performanta si eficienta.

Platforma seriei LUCID cu montare in rack este cea mai buna din clasa sa pentru densitatea semnalului. CuCapture-14 comutare rapida, integritate si puritate superioara a semnalului, card de memorie detașabil, toate semnalele necesare modulate pentru comunicare analogica, LAN incorporat si interfețe USB, aceasta platforma are toate specificațiile necesare pentru ATE si linii de producție.
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Aparatura de laborator > Generatoare de functii.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T12:16:18+00:00