Instrument de aliniere cu laser Fluke 830

Instrumentul cu laser pentru aliniere arbori Fluke 830 reprezintă instrumentul de testare ideal pentru alinierea cu precizie a arborilor rotativi din unitatea dvs.

Sistem de fiabilitate conectat

fluke-830Este un fapt cunoscut – toate utilajele rotative sunt susceptibile la nealiniere. Utilajele care sunt bine aliniate la

etapa de punere în funcțiune și întreținute regulat au uzura redusa în cuplaje, rulmenți și garnituri, toate acestea înseamnă costuri reduse de exploatare și întreținere a instalației. Alinierea exactă a arborelui contribuie la economisirea de energie și un mediu mai curat. Protejează utilajele, extinde disponibilitatea lor și crește calitatea produsului, reducând vibrațiile la a nivel minim.

Încă folosiți indicatoare analogice și rigle pentru a vă asigura că utilajele cu arbore sunt corect aliniate? Dacă da, ați putea pierde mulți bani, ore de reparații inutile și perioade de nefuncționare neplanificate, ca să nu mai vorbim de ani din viața utilajului.

Când timpul de funcționare contează, alegerea instrumentului potrivit este esențială

fig-2Instrumentul de aliniere cu laser Fluke 830 este ușor de utilizat și vă oferă răspunsuri rapide, precise și acționabile. Cu alinierea cu laser, datele sunt utile, iar perspectivele sunt și mai bune.  Fluke 830 efectuează pentru dvs calcule de aliniere complicate, adică veți avea răspunsurile de care aveți nevoie pentru a vă alinia utilajul. O interfață de utilizator îmbunătățită oferă rezultate ușor de înțeles. 



De asemenea, ecranul „All-in-One” 
vă arată atât rezultatele cuplării, cât și corecțiile picioarelor (vertical și orizontal) pentru a putea corecta cu ușurința. Deoarece timpul de nefuncționare al utilajului este costisitor, repetabilitatea testului este esențială. Fluke 830 utilizează un sistem de aliniere de precizie cu un singur laser care oferă rezultate de măsurare precise și repetabileSuporturile de înaltă calitate asigură că senzorul și prisma nu alunecă 
pe măsură ce arborele se rotește.fluke-830-fig-3

Când utilajele sunt în afara toleranțelor acceptate, poate fi dificil de obținut citiri precise de aliniere. Pentru aceste probleme de aliniere necorespunzătoare, Fluke 830 utilizează un mod unic „Extind” care permite o mai bună precizie de măsurare mărind automat aria de măsurare a senzorului. Mărirea zonei de măsurare a senzorului permite aparatului Fluke 830 sa detecteze nealinieri mari rapid fără a fi nevoie sa efectuați o aliniere brută inițială.

fluke-830-fig-4Caracteristici și avantaje suplimentare:

1. Mod ceas pentru utilaje verticale și cu flanșă.

2. Machine Flip răstoarnă imaginea unui utilaj pe ecran pentru lucrări de aliniere cu obstrucții.

3. Modul Reluați  pentru a vă salva rezultatele și a reveni la același pas (oricând e nevoie).

 

 

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

   sigiliu-fundal-transparentacr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Testere de vibratii si aliniere.
2023-11-07T12:38:26+00:00