Instrumente de test pentru mentenanţa sistemelor de alimentare cu energie electrică

Home/Echipamente de Verificare PRAM, Masuratori de Uz General/Instrumente de test pentru mentenanţa sistemelor de alimentare cu energie electrică

Echipamente noi

Analizor întreruptoare EGIL200 Analizor de întreruptoare cu un singur întreruptor pe fază

EGIL200 este primul echipament din noua gamă de analizoare de întreruptoare de la Megger. Proiectat pentru întreruptoarele de medie și înaltă tensiune, montat într-o carcasă rezistentă cu gradul de protecție IP67 și având accesoriile de măsură disponibile într-un rucsac ușor de transport, EGIL200 este „cutia“ dumneavoastră completă de instrumente  pentru evaluări zilnice, fără probleme, a stării întreruptoarelor.

Megger STX40-2000 Sistem portabil pentru defectoscopie

STX40 este cel mai puternic și mai modern sistem portabil de localizare a defectelor de pe cabluri de pe piață. Este ideal pentru Încercare, analiză, prelocalizare și identificarea defectelor la cablurile izolate cu XLPE și EPR de joasă și medie tensiune. Cu sursa sa de 40 kV CC și un instrument de ardere puternic de înaltă frecvență, este, de asemenea, extrem de capabil și eficient și pe cablurile PILC.

Teste pentru diagnoza izolației cu CC

Testele pentru diagnoza izolației oferă cele mai avansate tehnici de măsurare pentru a evalua cu exactitate starea de sănătate a izolațiilor moderne de înaltă calitate și pentru a îndeplini standardele electrice moderne. Aceste standarde electrice se aplică testării cablurilor, generatoarelor, întreruptoarelor și multor alte sisteme electrice pentru care calitatea izolației din jurul conductorilor trebuie să fie cât se poate mai bună. Pentru fiecare dintre aceste sisteme, Megger are echipamentul cel mai potrivit pentru efectuarea unui test cuprinzător al izolaţiei. Echipamentele Megger sunt completate de un software special care înregistrează toate măsurătorile și datele, facilitând procesul de gestionare a informațiilor.

Sisteme pentru încercarea izolației cu CA

Megger HPG 50-H 80-H Trusa pentru incercari cabluri de inalta tensiune

Sistemele pentru încercări cu înaltă tensiune HPG 50-D şi 80-D servesc pentru încercarea cu tensiune CA 50 Hz (35 la 58 kVeff ) şi CC pînă la 160 kV. Tensiunea continuă este obţinută cu un dublor de tensiune. Sistemele de încercare HPG constau din două unităţi separate: unitatea de comandă şi unitatea de înaltă tensiune. Această separaţie permite operatorului să transporte şi să utilizeze sistemul în teren fără alte complicaţii.

DELTA 4310A Trusă automată portabilă pentru măsurarea tangentei unghiului de pierderi dielectrice (tangenta delta)

Măsurarea rezistențelor mici – Microohmetre

Microohmetre de 100 A, ultraportabile cu securitate DualGround

Megger DLRO100X Microohmetru portabil 100A

DLRO100 oferă toate modurile de test pe care le aşteptaţi de la un microohmetru adevărat. Funcţiile adiţionale includ securitate DualGround™, memorie internă, descărcarea datelor, etichetarea activelor ca şi operare de la distanţă, în funcţie de model.

Verificarea releelor de protecție

Megger SVERKER 900 Trusa pentru testare relee de protectie

Sistemul de testare SVERKER 900 pentru substații și relee este trusa cu „instrumente de bază” a inginerului care abordează necesitatea tot mai mare de teste trifazice în substații electrice de distribuție, stații de generare a energiei din surse regenerabile și aplicații industriale.

SMRT410 – cel mai flexibil din gamă, oferă 4 canale de tensiune şi 6 canale de curent, cu opţiunea de până la 10 canale de curent. Cu mai puţin de 18 kg acesastă trusă are o flexibilitate ridicată a posibiltăţilor de testare.

Testarea avansată a transformatoarelor de putere

Megger TRAX 280 Sistem de testare transformatoare si statii cu iesire de 800 A CA

TRAX este un sistem unic pentru testarea transformatoarelor de putere, de distribuţie şi transformatoarelor de măsură, ca şi pentru o mare varietate de alte componente ale staţiilor.

Autolaborator pentru teste de mentenanţă şi diagnoză a transformatoarelor de putere

Megger Autolaborator Transformer Test Van

Autolaboratorul Megger Transformer Test Van este echipat cu un număr de instrumente pentru a putea estima direct in teren starea transformatoarelor de putere. Marele avantaj al soluţiei autolaboratorului comparativ cu utilizarea instrumentelor separate sau multifuncţionale constă in disponibilitatea imediată pentru a efectua măsurători, procesarea rapidă a rezultatelor ca şi eliberarea imediată a sitului de testare, la sfarşit.

Testarea uleiurilor electroizolante

Megger OTS100AF Echipamente de laborator pentru testare rigiditate ulei electroizolant 100kV

Trusele automate Megger de testare a uleiurilor efectueaza masurarea exacta a tensiunii de strapungere a uleiurilor izolatoare minerale, esterice si siliconice.

Testarea transformatoarelor de putere

FRAX 150 oferă toate avantajele SFRA ale FRAX 101 pentru diagnosticarea deteriorării transformatoarelor, dar este construit într-o carcasă de transport solidă, care include un computer de bord făcându-l și mai portabil. Are un afișaj mare, luminos, care-l face uşor de utilizat chiar și în lumina soarelui strălucitor. Datele pot fi memorate pe hard-disk și pot fi descărcate utilizând portul USB izolat galvanic. Analizor al răspunsului cu baleiaj în frecvenţă controlat cu PC SFRA este o metodă pentru a stabili dacă un transformator a fost supus unor deteriorări mecanice, de exemplu, atunci când a fost mutat sau lovit de un fulger.

IDAX350

Măsurarea descărcărilor parțiale

Megger PD SCAN Tester (scanner) on-line descarcari partiale

Autolaboratoare de defectoscopie și diagnoză
Centrix 2.0 este cel mai modern şi puternic autolaborator utilizat în plan mondial pentru localizarea rapidă şi uşoară a defectelor, cu un stres minim pentru cabluri, cu teniuni de şoc până la 33 kV.

Reflectometrie în domeniul timp TDR

Megger Teleflex SX-1 Reflectometru portabil cu 2 canale pentru prelocalizare defecte cabluri

Având un domeniu de măsură cuprins între 20 m şi 160 km Teleflex SX-1 este un reflectometru puternic.

Sisteme pentru localizarea defectelor pe cabluri

SebaKMT EZ-Thump Sistem portabil de defectoscopie cabluri subterane

EZ-Thump este un sistem compact pentru localizarea uşoară a defectelor pe cablurile de MT/JT, cu alimentare din baterie sau de la reţea.

Catalogul complet aici PowerCatalogue2022_RO Global

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Defectoscopie cabluri subterane.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T09:14:10+00:00