Instrumente de test pentru statii electrice

logo-megger

Mai multa siguranta in retelele dumneavoastra

  • DualGround™ În conformitate cu DIN VDE 0105-100 și DIN EN 50110-1, pentru toate măsurătorile pe întreruptoare este obligatorie împământarea pe ambele părți. Metoda DualGround respectă întotdeauna această cerință 100%. Acest lucru vă crește enorm siguranța în muncă. În plus, tehnologia DCM de la Megger simplifică și accelerează procedurile de test, deoarece nu este nevoie de un sistem de împământare laborios.  

Analiza intreruptoarelor

  • Prin structura sa modulară, TM1800 vă permite să efectuați măsurători pe toate tipurile de întreruptoare cunoscute care funcționează pe piața mondială. Modulele avansate de măsură vă economisesc mult timp, deoarece puteți măsura mai mulți parametri în același timp. În plus, puteți înlocui rapid și ieftin modulele de măsură imediat.
  • Seria TM1700 vă oferă asistență sigură în toate sistemele de înaltă, medie și joasă tensiune dintr-un mediu industrial. De asemenea, puteți efectua o analiză sincronă a celor trei faze pe întreruptoarele de joasă tensiune, de exemplu. Toate intrările și ieșirile sunt proiectate pentru condițiile dure de mediu și pentru a interfera interferențe în medii zgomotoase.

Mai multe…Instrumente_statii_V01RO

Masurarea rezistentelor mici

  • Seria DLRO100
    Microohmetre cu un curent de test de până la 100 A Cu ajutorul micro-ohmetrului DLRO100, puteți măsura conform tuturor standardelor cu un curent de test constant de 100 A – chiar și fără alimentare de la rețea. Bateriile cu Li-Ion vă permit să efectuați aproximativ 200 de teste manuale sau complet automate pentru un ciclu de încărcare. Aceasta asigură o productivitate deosebit de ridicată. Funcțiile de securitate excepționale protejează utilizatorul,  instrumentul fiind clasificat conform categoriilor de siguranță CAT IV 600 V CA și 500 V CC. Designul robust robust în conformitate cu IP54 (cu capacul deschis) sau funcționarea intuitivă vă garantează siguranță și fiabilitate chiar și în cele mai dificile condiții din orice locație din lume
  • SVERKER 900
    Instrument multifuncțional pentru transformatoare, protecții și întreruptoare Cu deja bine cunoscutul sverker_900SVERKER 900, puteți testa foarte eficient transformatoare de curent, relee de protecție și comutatoare din tablourile de comandă și din stații. Într-un singur pas. Și asta mono sau trifazat. Dacă doriți să fie rapid și ușor, luați SVERKER-ul, este alternativa perfectă. Deoarece cu acesta puteți testa aproape toate tipurile de relee de protecție – fără a
    avea nevoie de calculator – și timpii de comutare pe întreruptor în același timp. Și, de exemplu, puteți determina tensiunea punctului de histerezis pe transformatoarele de curent. Deoarece aceste trei componente formează o unitate funcțională. Acest lucru are sens, deoarece în cazul unui defect, este important timpul total de oprire. Acest lucru rezultă din adăugarea timpilor inerenți ai întreruptoarelor și tehnologiei de protecție. Și de la acestea setările implicite pentru timpii de întârziere.

    Mai multe…
    Instrumente_statii_V01RO

Verificarea releelor de protectie

SVERKER 780 / SVERKER 750 Instrument monofazat pentru relee de protecție și întreruptoare

Atât SVERKER 780 cât și SVERKER 750 sunt proiectateca instrumente de sistem multifuncționale pentru inginerul de test. Toate instrumentele și controalele sunt
aranjate logic.

Mai multe…Instrumente_statii_V01RO

Injectie primara

Masurarea transformatoarelor

TRAX Dispozitiv universal de test pentru transformatoare și întreruptoare
traxCu TRAX economisiți mult timp și costuri, deoarece  TRAX este un sistem de test multifuncțional pentru transformatoare și întreruptoare în zonele JT, MT și IT. De asemenea, sistemul vă sprijină în examenele
secundare și primare! Prin urmare, este o soluție completă ideală, cu care puteți înlocui mai multe instrumente individuale pentru teste recurente. Înțelegerea foarte ușoară este excepțională: Toate funcțiile sunt inteligibile intuitiv pentru operator.

Mai multe…Instrumente_statii_V01RO

 

 

Verificarea transformatoarelor de masura
Analiza rezistentei de izolatie
Masurarea acumulatoarelor

Mai multe…Instrumente_statii_V01RO

 

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Eugen Marin

0724 550 548

 sigiliu-fundal-transparent acr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Analizoare de intreruptoare.
2023-11-07T18:17:22+00:00