Noile imagini acustice FLIR SI2 redefinesc mentenanta predictiva in productie

Home/Marimi Neelectrice, Produse Marimi Neelectrice/Noile imagini acustice FLIR SI2 redefinesc mentenanta predictiva in productie

În mediile industriale, detectarea din timp a scurgerilor de aer și gaze, precum și a problemelor mecanice este crucială pentru prevenirea unor defecțiuni costisitoare și asigurarea funcționării eficiente a echipamentelor. Revoluționând mentenanta predictivă în producție, camera cu ultrasunete FLIR Si2 previne defecțiunile critice, reduce costurile energetice, diminuează cheltuielile de întreținere și sporește productivitatea. Camera cu ultrasunete FLIR Si2 detectează cu precizie scurgerile de aer comprimat, gaze sub presiune și defecțiuni mecanice în sistemele de transport și oferă rezultate în timp real pentru suport imediat în luarea deciziilor prin analize bazate pe învățarea automată.

si2 ld manufacturing plant close up back high record

DE CE SĂ ALEGI SI2-PRO:

flir si2 pro

flir si2 pro

• Detecție lider de piață a scurgerilor de aer comprimat

• Modul FLIR MECH pentru detectarea și măsurarea rapidă a defecțiunilor la rulmenți, role și alte probleme mecanice.

• Quantificarea scurgerilor și analiza costurilor pentru o varietate de gaze industriale comune, inclusiv aer, gaz natural, metan, amoniac, hidrogen, heliu și argon.

• Capacitatea de a monitoriza conductori de transmisie și distribuție pe distanțe lungi, cu ușurință și de a reduce necesitatea reparațiilor de urgență.

• Seria Si2 oferă performanțe excepționale, suport pentru decizii, gestionarea flotei și capacitatea de integrare a datelor întreprinderii care sunt fără egal în industrie.

Modul de Defecte Mecanice localizează rulmenți mecanici defectuoși care pot afecta productivitatea

Evaluarea Severității PD elimină speculațiile din analiza componentelor critice de înaltă tensiune

Cuantificarea gazelor industriale înțelege impactul costurilor scurgerilor de aer comprimat, amoniac, hidrogen, heliu, CO2, metan și argon Filtrare automată, Distanță automată, Inteligență Artificială Avansată oferă cea mai bună performanță și acuratețe a datelor disponibile

Sursa FLIR

© all rights reseved to FLIR

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectriceCamere de termoviziune 

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2024-05-07T12:30:53+00:00