Osciloscoapele de înaltă rezoluție WavePro HD

Osciloscoapele de înaltă rezoluție WavePro HD utilizează tehnologia Teledyne LeCroy HD4096 unică pentru a obține o rezoluție de 12 biți la o lățime de bandă de până la 8 GHz, pentru cel mai mic zgomot și fidelitate de semnal de neegalat. Până la 5 Gpt de memorie de achiziție extrem de receptivă oferă o mai mare vizibilitate în comportamentul sistemului, iar setul de instrumente de analiză excepționale permite o înțelegere profundă a elementelor măsurate.

Capture

Embedded systems debug  Power integrity   High speed serial test   EMC/EMI

Cu până la 5 GB de memorie de achiziție, osciloscoapele WavePro HD pe 12 biți  surprind evenimente care au loc pe perioade lungi de timp, si mențin rata ridicata de eșantionare pentru vizibilitate în cele mai mici detalii.

Osciloscoapele WavePro HD au un sistem de achiziție de date avansat si o arhitectura de management a memoriei care face ca achizițiile pe 5 Gpt sa fie rapide si sa răspundă ușor. 

O memorie mai mare înseamnă o vizibilitate mai mare. Memoria mare si rata de eșantionare ridicata capturează tendințe la scară de milisecunde si glitch-uri la scara de picosecunde. 

Capture-1

Osciloscoapele WavePro HD sunt echipate cu o interfață de utilizator avansată care facilitează găsirea caracteristicilor, navigarea cu butoane de baza de timp sau setarea zoom-ului de semnal pentru analiza. Aplicați instrumente de analiza oricărui tip de semnal cu ușurința. 

WavePro HD poate obține 250 ms de date la o rată de eșantionare completă de 20 GS / s – și întotdeauna cu 12 biți de rezoluție.

WavePro HD are capabilități de neegalat pentru a obține cele mai lungi înregistrări la cea mai înaltă rezoluție pentru testarea celui mai cuprinzător sistem de calcul încorporat (analog, digital, de date seriale și senzor).

Capture-2

 Combinația WavePro HD de lățime de bandă mare și rezoluție înalta oferă posibilitatea de a valida și depana toate aspectele privind alimentarea, livrarea și consumul de energie – asigurând încredere completă.
Capture-3

Osciloscoapele WavePro HD pe 12 biți aduc fidelitatea ridicată a tehnologiei HD4096 la analiza datelor seriale de mare viteză, permițând măsurători precise.

Capture-4

Rata mare de eșantionare și memoria mare a osciloscoapelor WavePro HD de 12 biți se combină cu pachetul dedicat de parametri EMC de la Teledyne LeCroy pentru a caracteriza cu precizie semnalele de testare EMC.

Capture-5

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Aparatura de laborator > Osciloscoape.

Discuta cu specialistii nostri despre aplicatiile la care poti folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T12:19:55+00:00