Osciloscoapele WaveRunner 8000HD Cea mai lungă memorie, navigare simplă

Home/Aparatura de Laborator/Osciloscoapele WaveRunner 8000HD Cea mai lungă memorie, navigare simplă

WaveRunner 8000HD Osciloscoape High Definition cu 8 canale

Surprindeți fiecare detaliuwaverunner-8000hd

  • osciloscop cu 8 canale
  • Latime de banda de pana la 2 GHz
  • Memorie de achiziție de până la 5 Gpts
  • 12 biți tot timpul

 

longest-memoryCea mai lungă memorie, navigare simplă

Cu până la 5 Gpts de memorie de achiziție, osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale și 12 biți captează perioade lungi de timp, păstrând totuși o rată de eșantionare ridicată pentru vizibilitate în cele mai mici detalii.

Cea mai lungă memorie

Osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale conțin o arhitectură sofisticată de achiziție și de gestionare a memoriei care face ca achizițiile de 5 Gpt să fie rapide și receptive. Mai multă memorie înseamnă mai multă vizibilitate asupra comportamentului sistemului.

Navigare simplă

Memoria lungă și ratele mari de eșantionare captează atât tendințele la scară de milisecunde, cât și erorile la scară de picosecunde. Osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale sunt echipate cu o interfață avansată, care facilitează găsirea de funcții, navigarea directă folosind scala de timp și butoanele de poziție sau configurarea unui traseu cu zoom, după cum preferi. Aplicați instrumentele de analiză cu ușurință la orice tip de traseu.

 Fară compromisuri

Osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale pot achiziționa 500 ms de date la rata de eșantionare completă de 10 GS/s și întotdeauna cu rezoluție de 12 biți. Osciloscoapele cu memorie mai slabă necesită rata de eșantionare de tranzacționare pentru timpul de achiziție.

power-analysisAnaliză de putere trifazată

Osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale, 12 biți oferă 8 canale analogice (16 cu OscilloSYNC), software de analiză a puterii trifazate și sonde de înaltă performanță pentru subsecțiunea invertorului, testarea sistemului de alimentare și control.

automotive-testingTestarea electronică auto

Osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale și 12 biți combină un număr mare de canale, o memorie mare și o gamă largă de software de validare și depanare pentru a răspunde cel mai bine nevoilor specifice de testare ale industriei auto.

Testarea integrității puterii și a secvenței puterii

Rezoluția înaltă a osciloscopului WaveRunner 8000HD cu 8 canale, 12 biți, memoria ridicată și numărul mare de canale vă permit să validați și să depanați toate aspectele legate de alimentarea, livrarea și consumul pentru o încredere deplină.

Testare profundă a sistemelor de calcul incorporateembedded

Osciloscoapele WaveRunner 8000HD cu 8 canale, 12 biți obțin cele mai lungi înregistrări la cea mai înaltă rezoluție pentru cea mai cuprinzătoare analiză a sistemului de calcul încorporat (analogic, digital, serie de date și senzori).

 

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Aparatura de laborator > Osciloscoape.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T11:54:56+00:00