Osciloscoapele WaveRunner 9000 Incredibil de puternice si extraordinar de intuitive

Home/Aparatura de Laborator, Produse Aparatura de Laborator, Solutii Analiza Calitatii Energiei/Osciloscoapele WaveRunner 9000 Incredibil de puternice si extraordinar de intuitive
  • MAUI® cu o singura atingere – Putere și capacitate la îndemânălecroy-1
  • oferă o experiență superioară utilizatorului prin furnizarea de control prin gesturi al operațiunilor comune
  • Cel mai complet set de instrumente – Analiza semnalului accelerează înțelegerea
  • WaveRunner 9000 are cea mai mare gamă de instrumente pentru a simplifica orice sarcină de debug.
  • Instrumente complete pentru debug si validare

WaveRunner 9000 (500 MHz – 4 GHz) dispune de soluții excepționale de debug și validare a datelor

  • Trigger/ Declanșare
  • Decodare
  • Măsurare și grafice
  • Eyediagram / Diagrama ochi și analiza la nivel fizic
  • Analiza de jitter și alte instrumente avansate

MAUI – experiență superioară a utilizatorului

2

A – Grilă de canale, baze de timp și trigger/declanșatori , oferă acces ușor pentru control fără a naviga în meniuri

B – Configurați parametrii atingând rezultatele măsurătorilor.

C – Comenzile rapide pentru funcțiile utilizate în mod obișnuit sunt afișate în partea de jos a canalului, meniurile matematice și de memorie.

D – Utilizați butonul “Add New” pentru crearea de semne cu o singură atingere.

E – Glisați pentru a modifica sursa, a copia configurarea, a activa urmărirea nouă sau pentru a muta locația formei de undă.

F – Trageți pentru a copia parametrii de măsurare pentru a simplifica procesul de configurare.

G – Trageți pentru a poziționa rapid cursoarele pe un semn.

Proiectat pentru atingere

Utilizați osciloscopul la fel ca un telefon sau o tabletă cu cele mai unice caracteristici ale ecranului tactil pe orice osciloscop. Toate controalele importante sunt întotdeauna la o atingere distanță. Atingeți forma de undă pentru a poziționa sau mări pentru mai multe detalii folosind acțiuni intuitive.

Construit pentru simplitate

Instrumentele de bază de vizualizare și măsurare a formelor de undă, precum și capacitățile avansate de matematică și analiză sunt integrate perfect într-o singură interfață. Comenzile rapide și dialogurile intuitive simplifică configurarea și scurtează timpul de debug.

Conceput pentru rezolvare

Un set puternic de instrumente integrate de debug și analiză ajută la identificarea problemelor și la găsirea rapidă a soluțiilor. Integrarea de neegalat oferă flexibilitate critică la debug. Rezolvați rapid problemele cu instrumente puternice de analiză.

SET PUTERNIC DE INSTRUMENTE DE ANALIZA A SEMNALULUI

3

Patrimoniul Teledyne Lecroy

De peste 50 ani, Teledyne LeCroy este pentru prelucrarea înregistrărilor pentru a extrage o perspectivă semnificativă. Au inventat osciloscopul digital și multe dintre instrumentele suplimentare de analiză a undelor. Instrumentele și filozofia de operare sunt standardizate în cea mai mare parte a liniei de produse. Tabelul periodic al instrumentelor explică seturile de instrumente pe care Teledyne LeCroy le-a implementat în osciloscoapele lor.

4Trigger/ Declanșare

Trigger/Declanșarea condiționată a datelor permite o flexibilitate maximă, iar trigger/declanșarea cadrului de eroare extrem de adaptabilă este disponibilă pentru a izola condițiile de eroare. Definiția cadrului grupează pachetele UART sau SPI în cadre de mesaje pentru particularizare.

Măsurare/Grafic5

Validați rapid cauza și efectul cu măsurători automate de sincronizare de la un semnal analogic sau un alt mesaj serial. Efectuați mai multe măsurători într-o singură achiziție pentru a obține rapid statistici în timpul testării. Datele seriale (digitale) pot fi extrase la o valoare analogică și folosite grafic pentru a monitoriza performanța sistemului în timp.

Decodificarea6

Informațiile de protocol decodate sunt codificate color pe anumite porțiuni ale formei de undă a datelor seriale și suprapuse transparent pentru o înregistrare vizuală intuitiva. Toate protocoalele decodate sunt afișate într-un singur tabel intercalat de timp. Atingeți un rând în tabelul interactiv pentru a mări rapid la un pachet de interes și pentru a căuta cu ușurință prin înregistrări anumite evenimente de protocol utilizând funcția de căutare încorporată.

7Eyediagram/ Diagrama ochi

Afișați rapid o diagramă a semnalului de date seriale de viteză mică, fără timp suplimentar de configurare. Utilizați parametrii diagramei pentru a cuantifica performanța sistemului și aplicați o mască standard sau personalizată pentru a identifica anomaliile. SDAIII sau DDR Debug (opțional) creează eyediagram/diagrame ochi ale datelor seriale nrz de streaming sau semnale DDR, măsoară și analizează defalcarea bruiajului.

TESTAREA SISTEMELOR DE CALCUL INCORPORATE

Osciloscoapele WaveRunner 9000 au instrumente de testare, debug și validare de neegalat pentru a permite testarea celui mai cuprinzător sistem de calcul încorporat (date analogice, digitale și seriale).

8

Set puternic de instrumente de analiza

Functii matematice si masuratori automate, pass/fail și alte instrumente oferă o perspectivă mai rapidă și mai completă în probleme de circuit. Multe pachete de aplicații suplimentare sunt disponibile opțional pentru a îmbunătăți înțelegerea.

Seturi de instrumente de date seriale superioare

Optiunile de triggerare (T) si decodare (D) date seriale de mica viteza, in plus cu posibilitatea de masurare (M) si afisare Eye Diagram (E), oferă cea mai bună analiză. Osciloscopul permite dotarea cu diferite optiuni software pentru analiza Jitterului.

Oferta completă de sonde

O gamă diversă de sonde de joasă tensiune, înaltă tensiune și curent măsoară cu precizie fiecare semnal din circuit.   În plus, adaptoarele de sondă oferă o interfață simplă și ușoară a sondelor de la alți producători.

TESTAREA AUTOMOTIVE

9

Osciloscoapele WaveRunner 9000 oferă o gamă largă de software de validare și debug, care a fost adaptat nevoilor specifice de testare ale industriei auto.

Instrumente de debug pentru vehiculul.

Capacitățile unice care se bazează pe trigger/declanșare și decodare oferă cea mai completă deviere a datelor de debug și validare a vehiculelor, ar fi CAN, CAN FD, LIN, FlexRay, SENT, MOST și multe altele.

Ethernet nu doar pentru conformitate ci si cu perspective de analiza

Acoperiți toate aspectele legate de nevoile de testare a nivelului fizic necesare pentru 100Base-T1 și 1000Base-T1 și mergeți dincolo de conformitatea cu setul de instrumente unic și dedicat de depanare Automotive Ethernet.

Analiză precisă EMI/EMC

Lățimea de bandă de 4 GHz și rata de eșantionare de 40 Giga esantioane/s, împreună cu pachetele dedicate, Analiza de spectru și EMI/EMC permit găsirea rapidă și ușoară a cauzelor rădăcină.

COMPATIBILITATE ELECTROMAGNETICĂ (EMC/EMI)

10

Osciloscoapele WaveRunner 9000 afișează cu precizie semnalele de testare EMC cu 40 GS/s, 1% precizie și un pachet dedicat de parametri de impuls EMC.

Fidelitatea măsurării impulsului

Timpii rapizi de modificare a impulsului necesită o lățime de bandă de 2,5 – 4 GHz la rate de eșantionare foarte ridicate pentru a asigura încrederea în măsurare. WaveRunner 9000 oferă cea mai precisă caracterizare folosind o rată de eșantionare de 40 GS/s și o precizie de 1%.

Analiza simplificată a frecvenței      

Analiza de spectru simplifică configurarea pentru analizarea precisă a efectelor EMI. Identificați vârfurile instantanee, cvasi-vârf și vârfurile maxime de reținere pe o bandă EMI largă, utilizând un tabel interactiv de vârfuri și marcaje. Vizualizați natura repetitivă a armonicilor cu Spectrograma.

Pachetul de parametri ai impulsului EMC

Măsurătorile personalizate oferă valori conform standardelor specifice EMC/ESD. Selecțiile de nivel pot fi făcute pentru a ignora depășirile și perturbațiile . Filtrarea măsurătorilor poate limita seturile de măsurare sau poate ignora perturbațiile nedorite.

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Aparatura de laborator > Osciloscoape.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T12:05:30+00:00