QUASAR Sistem de testare relee de protectie

 Quasar ECHIPAMENT DE TESTARE A INJECȚIEI SECUNDARE

QUASAR Sistem de testare relee de protectie-Conceput pentru a fi industrial

Quasar este construit pentru rezistență în condiții de lucru agresive, inclusiv temperaturi extreme, praf și transport dur. Este încapsulat într-o carcasă ABS de protecție de primă clasă și are roți integrate și mâner extensibil, ceea ce îl face remarcabil de transportabil atunci când este adăugat la dimensiunea sa compactă și greutatea redusă.

Intrarea flexibilă AC se va integra aproape cu orice sursă de alimentare cu 50 sau 60 Hz

cloud quasar

Tehnologie cloud

Vom menține software-ul dvs. actualizat și vă vom anunța cu privire la orice modificări sau completări, astfel încât să puteți descărca în siguranță cea mai nouă versiune din magazinele Google sau Apple sau de pe serverul nostru prin Internet.

Rezultatele testării dvs. pot fi salvate în spațiul de stocare al dispozitivului dvs. sau direct pe serviciul dvs. favorit bazat pe cloud și pot fi partajate cu colegii sau clienții dvs., după cum vă convine.

light quasar

light quasar

Dimensiuni reduse

Quasar este cel mai mic și mai ușor tester de relee, deoarece este construit direct în interiorul unui PelicaseTM 1510, care oferă protecție ABS imbatabilă, roți și mâner extensibil. Îl poți lua cu tine în cabina aeronavei ca bagaj de mână la majoritatea companiilor aeriene. 56 x 23 x 35 cm (22” x 9” x 14”)

Quasar este cel mai avansat set de teste de relee trifazate disponibile pentru testarea tipului și a protecțiilor electromecanice și digitale de orice fel, în stații tradiționale sau bazate pe IEC-61850, oferind cel mai complet și simplu control software de pe piață. Tableta se referă la controlul echipamentului în modul Direct pentru control total asupra tuturor funcțiilor acestuia, folosind o conexiune wireless și rulând o aplicație pe orice tabletă Android: – Control surse de alimentare: Sursă de curent/Sursă de tensiune, amplitudine, unghi de fază, nivel scăzut ieșiri, conținut armonic, selecție canal, activare pornit/oprit, combinație de canale, control frecvență (controlul frecvenței ieșirii analogice). – Afișaj de măsurare: cronometru multifuncțional, cronometru cu numărătoare inversă, măsurare de intrare analogică, contor de impulsuri de intrare binară și măsurare a frecvenței. – Taste funcționale: selecție canal, memorie și comenzi rapide pentru erori dinamice.

  • Simulator baterie: Setare sursă DC auxiliară pentru alimentarea releului.alb Întreabă mă personal poveste instagram 14
  • Stări I/O: monitorizarea surselor de alimentare, intrări binare, activare/stare ieșiri binare.
  • Acces pe ecran la rapoartele de alarme.
  • Trimmer putere de ieșire: sistem de economisire a energiei cu autoajustare la sarcină și reglare a ciclului de lucru.
  • Reglaj fin/brut.
  • Reprezentarea în timp real a vectorilor de putere.
  • Funcţionarea temporizatorului/setarea trip şi preferinţele, setarea I/O binară.
  • Event Logger, cu descrierea evenimentului și ora evenimentului. Configurație de măsurare externă, pentru testarea traductoarelor, contoarelor de energie și senzorilor.
  • Configurare și întreținere hardware, cu capacitate de actualizare pe internet.
  • Activarea/setarea telecomenzii.
  • Manager de rezultate și stocarea rezultatelor.
  • Funcții avansate de testare încorporate: Eroare, Rampă, Rampe duble, Rampe cu impulsuri. Echipamentul standard Quasar construiește una dintre cele mai avansate configurații disponibile pe piață pentru testare rapidă, simplă și ușoară, atât pentru punere în funcțiune, cât și pentru întreținere, folosind o tabletă sau un PC Windows.
  • Mesaje goose.

 

Funcția de panta: Panta simpla și dubla, panta în sus sau în jos, ale oricărui parametru de ieșire de pe Quasar pot fi programate și executate

Funcția de panta de impuls: este o modalitate de a efectua o panta de eroare, fiecare stare cu pre-defecțiunea și defecțiunea sa. Diferența de bază este că, în loc să creștem continuu magnitudinea, apare o stare de condiție prestabilită între impulsuri consecutive.

Contorizare & Masurare: Secțiunea de configurare a măsurătorilor pentru a configura setările pentru măsurarea analogică și binară. Această funcționalitate, special concepută pentru a testa traductoare cu ieșire analogică VDC sau mADC sau contoare cu ieșire analogică sau digitală prin impulsuri, face conversia de la magnitudinea măsurată la intrare (V, mA, impulsuri) la unitățile care se presupune că sunt cele nominale ale elementului de testat (V, A, kVA, kVAR, kW, timp, etc) introducând raportul dintre ambele.

Funcția de căutare binară: spre deosebire de panta, Căutarea binară nu folosește o valoare de creștere fixă, deoarece se adaptează la diferite valori pentru a face o căutare eficientă.

Software de testare a releului ROOTS

ROOTS (Relay Object-Oriented Test System) oferă cea mai bună soluție pentru testarea IED-urilor multifuncționale actuale prin efectuarea de calcule precise a erorilor, execuția secvențială a testelor și raportarea automată.

roots

Caracteristici principale

  • Bibliotecă de definiții de releu actualizată continuu.
  • Automatizare puternică, complet personalizabilă prin planuri de testare și definirea fluxului de lucru.
  • Acoperă testarea de la releu până la interacțiunile acestuia cu întreaga schemă de protecție.
  • Calculul precis al erorilor și executarea secvențială a testelor.
  • Raportare automată, personalizată și exportabilă.
  • Fișierele de stocare ROOTS sunt baze de date autonome: date releu și caracteristici de protecție, formule personalizate, rutine de testare, configurarea echipamentelor de testare, preferințe de raportare, fluxuri de lucru și planuri de testare.
  • Funcții de gestionare a bazelor de date pentru import/export de dispozitiv (releu), definiții de testare și rezultate între baze de date.

Modul de supracurent

Modulul de testare la supracurent este folosit pentru a testa automat performanța dispozitivelor de protecție care implementează orice combinație a funcțiilor de protecție 50, 50N, 51, 51N, 67, 67N, 46 și 49. Include teste ale valorilor de funcționare și teste de schemă externă legate de aceste funcții de protecție.

Modul de distanță

Modulul de testare la distanță este utilizat pentru a testa toate funcțiile legate de ANSI 21. Acesta include nu numai testele caracteristice de declanșare, ci și teste de schemă externe legate de această funcție de protecție.

diagrama quasar

diagrama quasar

Frecvență

Modulul de frecvență permite verificarea funcțiilor dependente de frecvență precum: suprafrecvență (81O), subfrecvență (81U), ROCOF dF/dT (derivată a frecvenței) (81R) și supraexcitare (24).

Tensiune

Există un modul de testare trifazat și unul monofazat.

Modulele de testare a tensiunii sunt utilizate pentru testarea functionarii dispozitivelor de protectie a tensiunii, permitand verificarea elementelor care actioneaza asupra valorilor faza la masa, faza la faza, secventa pozitiva, secventa negativa, neutru si rezidual.

Diagramă

Fluxul ne permite să realizăm o programare grafică a testului în funcție de nevoile noastre. Utilizează o metodologie puternică și intuitivă care ne permite să economisim timp și să reducem eforturile. Permite stabilirea unei secvențe de acțiuni sau decizii suficient de flexibile pentru a putea fi adaptate la majoritatea nevoilor practice.

Sursa EuroSMC
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Quasar trusa trifazata pentru testare relee de protectie.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:09:45+00:00