Sarcinile electronice DC de mare putere din seria 63200A

Home/Aparatura de Laborator, Produse Aparatura de Laborator/Sarcinile electronice DC de mare putere din seria 63200A

Sarcinile electronice DC de mare putere din seria 63200A sunt proiectate pentru testarea unei game largi de produse de conversie a puterii, inclusiv surse de alimentare AC/DC și servere, convertoare DC/DC, baterii EV, stații de încărcare auto și alte componente electronice de putere. Aceste unități pot fi paralele sincrone până la 240 kW și sincronizate dinamic pentru a genera profiluri tranzitorii complexe multicanal. Capacitatea de supraputere maximă de 300% oferă spațiu suplimentar pentru simulările stării de defecțiuni în bateriile de automobile, pilele de combustie și multe altele.

Seria 63200A are trei variante de tensiune de funcționare, 60V, 150V, 600V & 1.200V, cu modele care acoperă niveluri de putere de la 2kW la 24kW și până la 2.000A într-o singură unitate.

Aplicatii

aplicatii

DENSITATE DE PUTERE ULTRA ÎNALTĂ ȘI DESIGN TASTE DEFINIT DE UTILIZATOR

Sarcinile DC au o capacitate unică de formă de undă definită de utilizator (UDW) și o intrare de modulare analogică externă pentru simularea formelor de undă personalizate din lumea reală. O altă caracteristică distinctă este funcția dinamică de auto-frecvență cu baleiaj, care permite detectarea unei abateri de ieșire a celor mai defavorabile cazuri ale UUT pe o gamă largă de frecvențe curente. În plus, a fost încorporat un set de 255 de funcții de stocare a datelor pentru a rememora setările stocate în orice moment. Pentru testarea automată, funcțiile de salvare și retragere pot economisi mult timp.

Deoarece fiecare model din seria 63200A are 3 intervale de putere, acestea pot măsura cu precizie tensiunea și curentul în timp real. Deoarece testarea scurtcircuitului este unul dintre elementele esențiale de testare a puterii, seria 63200A oferă simulare de scurtcircuit pentru a rezolva în mod eficient cerințele aplicațiilor pentru putere și testare automată.

udw

Cu afișajul fluorescent în vid (VFD) și butonul rotativ, sarcinile din seria 63200A oferă o funcționare versatilă pe panoul frontal. Utilizatorii pot controla seria 63200A de la distanță prin USB standard sau interfețe Ethernet și GPIB opționale.

Produse Chroma https://www.arc.ro/chroma

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Aparatura de laborator > Sarcini electronice.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:18:07+00:00