SECULIFE ST PRO A FOST LANSAT SI IN ROMANIA

Cu SECULIFE ST PRO seria SECULIFE ST este acum completă. Odata cu lansarea testerului de electrosecuritate medicala SECULIFE ST PRO toate cele trei modele sunt acum disponibile si in tara noastra prin ARC Brasov

seculife-st-pro

SECULIFE ST BASE

 SECULIFE ST BASE 25

SECULIFE ST PRO

Toate cele trei testere au fost dezvoltate pentru a fi utilizate în instituțiile medicale și de către producătorii de dispozitive medicale electrice. Instrumentele in functie de model sunt in conformitate cu standardele de încercare prescrise pentru testarea de rutina (IEC 62353) și pentru testarea în producție (IEC60601). Carcasa acestor aparate de testare (probabil unica), a fost echipata cu materiale speciale de eficacitate antimicrobiană sporita pentru a preveni colonizarea cu viruși și bacterii la suprafață. Eficacitatea materialului a fost deja dovedită de opiniile experților institutului biomedical al Universității Philips Giessen-Marburg. Afișajul color, ecranul tactil și funcționarea pe două niveluri a comutatorului selectiv face din SECULIFE ST PRO un instrument imbatabil și usor de utilizat.

Software-ul de test IZYTRONIQ este inclus in pachetul standard de livrare. IZYTRONIQ stochează testele efectuate in siguranta in doua locatii, în baza de date și ca document PDF în arhivă. Chiar înainte de generarea raportului de testare, datele obtinute in urma verificarii aparatului medical sunt inregistrate si arhivate in baza de date IZYTRONIQ, putand astfel urmari trasabilitatea acestuia. Diferența în comparație cu multe alte soluții software de
inspecție este că rapoartele de măsurare și inspecție nu sunt create din date istorice din baza de date în timpul funcționării, ci pot fi preluate din arhiva sigură ca fișiere PDF originale folosind un număr unic de raport de inspecție.

TABEL

SECULIFE ST PRO este conceput pentru a măsura curenții de scurgere la partile aplicate (de exemplu: electrozii unui ECG cu 12 canale) cu mufe de intrare de 10 x 4mm în partea de sus a dispozitivului. Acestea pot fi clasificate și grupate în funcție de B , BF și CF . 

seculife-st-pro-1 Repere ale produsului
Eficiența antimicrobiană marita a panoului frontal și a carcasei testerului împotriva bacteriilor, virusurilor și ciupercilor.
Borne de intrare de 4mm separate pentru partile aplicate.
Software IZYTRONIQ- Business Starter inclus
Teste conform cu IEC /EN/SR 60601 si IEC /EN/SR 62353
Secvențe de test pre-configurate și autoprogramabile pentru testarea rapidă a dispozitivelor medicale electrice
Acces rapid la funcțiile de măsurare și testare prin comutatorul rotativ cu functie
dubla, tastele de selectare directă și tastele soft.
Date cu valori multiple achizitionate usor pentru mai multe puncte de măsurare
Sistem complet de gestionare și stocare a datelor pentru secvența de testare automată și măsurări individuale până la 50.000 de date înregistrate.
Display touchscreen, TFT color de inalta rezolutie, cu marimea de 4,3 “.
Carcasă compactă, rezistentă la impact, cu protecție integrată din cauciuc.
Opțiuni de setari extinse pentru utilizare internațională (limbă, tastatură, set de caractere, dată, oră)
Baza de date extinsa

Avantaje
Indrumarea utilizatorului prin secvențe de testare pre-programate conform standardului cu evaluare automată – un excelent ghid pentru utilizare de către persoanele instruite
Elemente suplimentare ale bazei de date pentru introducerea ușoară a tuturor informatiilor: proprietate, clădire, etaj și cameră – pentru o mai bună structurare a datelor cuprinzătoare – precum și câmpuri suplimentare de departament și centru de costuri.
Tiparirea tuturor rapoartelor pentru un model de testare printr-o apasare de buton
Crearea de șabloane de raport definite de utilizator cu ajutorul Report Designer
Carcasa compactă, rezistentă la șocuri, cu protecție integrată din cauciuc, este deosebit de potrivită pentru utilizarea pe șantiere și în medii industriale.
Managementul UDI ( Identificator Unic de Dispozitiv) este complet protejat.

Aplicatii
Pentru o testare sigură, cuprinzătoare și eficientă a dispozitivelor medicale electrice în conformitate cu specificațiile producătorului prin secvențe de testare programabile pentru orice standard
Pentru dispozitive electrice conform DIN VDE 0701-0702, inclusiv cabluri (extensie) și PRCD
La echipamente medicale electrice conform IEC /EN/SR 60601, 62353 (VDE 0751).
Încercările electrice de siguranță ale echipamentelor medicale electrice sunt obligatorii în unitatile medicale, practicile medicale, centrele de sănătate și la fabricarea produselor medicale și se realizează în conformitate cu legile și reglementările autorităților, operatorilor și companiilor de asigurări. După fiecare reparație, testele trebuie efectuate preventiv și în cadrul siguranței în muncă la intervale regulate pentru a proteja utilizatorii și pacienții.

medical-technology

Cu ocazia lansarii pe piata a noului tester a fost conceput un stand de expoziție special pentru SECULIFE ST
PRO la MEDICA 2019, in Düsseldorf, cel mai mare târg medical din lume. In acelasi timp a fost lansata și o
campanie de publicitate și mailing pe tema „Fara riscuri cu SECULIFE ST PRO ”.

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

   sigiliu-fundal-transparentacr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Testere electrosecuritate.
2023-11-07T15:57:52+00:00