Seria Fluke 1770 Măsurători automate. Mai multă flexibilitate. Depanare mai bună a energiei electrice.

Home/Analiza Calitatii Energiei/Seria Fluke 1770 Măsurători automate. Mai multă flexibilitate. Depanare mai bună a energiei electrice.

Analizoarele trifazate de calitatea energiei din seria Fluke 1770 elimină complexitatea înregistrării, depanării șipic analizei calității energiei. Conceput pentru a fi cel mai rapid și mai simplu mod de a efectua studii de calitate a energiei, seria 1770 oferă măsurători automate, o interfață și o configurare simplă pentru utilizator, specificații de cea mai bună clasă și o platformă de raportare simplificată. Instrumentul poate fi, de asemenea, alimentat direct din circuitul de măsurare, eliminând necesitatea de a găsi o priză sau de a utiliza un prelungitor.

Cu seria 1770 nu veți rata niciodată un eveniment critic de calitate a energiei – tranzitorii până la 8 kV, armonici până la 30 kHz, vârfurile și golurile de tensiune, precum și măsurători de tensiune, curent și putere care vă permit să caracterizați sistemul electric.

Înregistrare automată a măsurătorilorinreg-autom

Indiferent dacă efectuați o verificare rapidă a sistemului sau un studiu detaliat al calității energiei, datele exacte sunt esențiale. Seria Fluke 1770 oferă un sistem unic de captare automată a măsurătorilor, care vă asigură că veți colecta datele corecte de fiecare dată, oferindu-vă totuși flexibilitatea de a selecta și ajusta parametrii specifici, după cum este necesar. Peste 500 de parametri de calitate a energiei sunt capturați în mod implicit, iar configurarea ghidată facilitează selectarea parametrilor corecți pentru sistemul la care lucrați. Datele înregistrate pot fi vizualizate instantaneu, descărcate și partajate cu software-ul Fluke Energy Analyze Plus, astfel încât nu trebuie să așteptați niciodată să finalizați o sesiune înainte de a revizui rezultatele sau de a analiza datele.

Încredere maximă în măsurare

Seria Fluke 1770 reprezinta dispozitive 2-în-1 care combină funcționalitatea depanării  unui contor de calitate energiei cu capacitățile robuste de analiză și înregistrare ale unui analizor independent de calitate a energiei – într-un singur dispozitiv portabil, ușor de utilizat.

Funcția „PQ Meter” vă oferă acces imediat la datele live de pe ecran, astfel încât să puteți identifica rapid potențialele probleme în timpul depanării. Funcția detaliată „Înregistrare și analiză PQ” elimină complexitatea efectuării studiilor privind calitatea energiei, ghidându-vă prin procesul de configurare, asigurându-vă că veți capta datele corecte de fiecare dată. Combinați aceste moduri de măsurare cu o funcție unică de corecție automată a conexiunii de măsurare și puteți fi siguri că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la revenirea ulterioară pentru o a doua măsurare.

Software de analiză puternic cu rapoarte ușor de creat

Analizoarele de calitate a energiei din seria Fluke 1770 sunt dotate standard cu un puternic software Fluke Energysoft Analyze Plus, conceput pentru a elimina problemele unor software-uri multifuncționale. Energy Analyze Plus vă ajută să evaluați datele privind calitatea energiei, fiind gata de utilizat fără o pregătire extinsă.

Energy Analyze Plus permite descărcarea, analiza, urmărirea și raportarea calității energiei și a datelor despre energia electrică mai ușor ca niciodată. Comparați rapid rezultatele cu valorile istorice, comparați-le cu normele din industrie, comparați datele măsurate cu condițiile locale și creați o imagine mai completă a ceea ce se întâmplă în instalația dvs. Energy Analyze Plus oferă asistență pentru seriile Fluke 1730, 1740 și 1770 de înregistrare a energiei și analizoare de calitate a energiei.

  • Configurarea și descărcarea „ In-workshop” și „ in-the-field” prin intermediul software-ului aplicației PC
  • Descărcări simple de date folosind un stick de memorie USB, WiFi, LTE, Ethernet cu fir sau cablu USB
  • Analizați fiecare detaliu măsurat pentru buna funcționare a consumului de energie și a calității energiei cu raportare automată
  • Raportare cu o singură atingere : creează rapoarte standardizate conform cu standardele EN 50160, IEEE 519, GOST 33073 IEC 61000-2-2, sau exportă date în format compatibil PQDIF, NeQual sau CSV pentru utilizare cu alt software
  • Analiza avansată permite utilizatorului să aleagă orice parametru înregistrat disponibil și să creeze o vizualizare personalizată a măsurătorilor pentru corelarea avansată a datelor

Captură a tensiunilor tranzitorii de mare vitezătransients

În fiecare zi, tensiunile tranzitorii au un impact negativ asupra bunei funcționări a sistemelor, iar potențialul lor de a vă deteriora echipamentul nu poate fi subestimat. Fie că sistemul dvs. se confruntă cu impulsuri tranzitorii sau oscilante, rezultatele pot fi devastatoare și pot provoca probleme, de la defecțiuni de izolație la defecțiuni totale ale echipamentelor. Fluke 1775 și Fluke 1777 încorporează tehnologie avansată de captare tranzitorie pentru a vă ajuta să identificați în mod clar de tensiunile tranzitorii de mare viteză, astfel încât să aveți datele de care aveți nevoie pentru a le opri. Analizorul de calitate a energiei Fluke 1775 are capacitatea de eșantionare de 1 MHz pentru a captura tensiunile tranzitorii rapide, în timp ce Analizorul de calitate a energiei Fluke 1777 are capacitatea de eșantionare de 20 MHz pentru a capta cele mai rapizi tensiuni tranzitorii în detaliu.

Acoperire de la sistemele industriale tradiționale la sistemele de energie regenerabilă pentru vehiculele electrice

Seria Fluke 1770 a fost proiectată pentru a fi sigură și ușor de utilizat în orice mediu de măsurare. Seria 1770 vă permite să capturați o gamă completă de variabile de calitate a puterii, precum și forme de undă de mare viteză,tensiuni tranzitorii de mare viteză și armonici de frecvență mare, toate acestea fiind vizibile instantaneu pe ecranul mare, de înaltă rezoluție. Cu un rating de supratensiune CAT IV 600 V / CAT III 1000 V cel mai bun din clasă, aceste analizoare pot fi utilizate la intrarea de serviciu sau în aval, măsurând intrări de curent alternativ și continuu și armonici de până la 30 kHz. Cu seria 1770 puteți fi sigur că veți capta datele de care aveți nevoie pentru a lua decizii mai bune de întreținere, indiferent de sarcină.

Aplicații 1773 1775 1777
Inspecție energetică și testarea sarcinii  

ü  

 

ü  

 

ü  

Inspecții   armonice ü   ü   ü  
Declansarea întrerupătorului automat  

ü  

 

ü  

Control privind calitatea energiei electrice  

ü  

 

ü  

Descoperirea defecțiunilor echipamentelor cauzate de tensiuni tranzitorii  

 

ü  

 

 

ü  

Conform standardelor internaționale

Seria Fluke 1770 oferă cea mai bună precizie din clasă pe care o așteptați ​​de la un analizor de calitate a energiei de la Fluke într-un pachet conform IEC 61000-4-30 Clasa A ediția 3. În plus, seria 1770 a fost proiectată pentru a îndeplini cerințele viitoare ale ediției de clasă A, pentru conformitatea cu EN 50160 și IEEE 519, astfel încât veți fi pregătit să abordați astăzi cerințele de măsurare din viitor.

Lucrați unde, când și cum doriți1770

Nu există două zile identice pe teren. Ai nevoie de un analizor de calitate a energiei, care să poată merge acolo unde mergi și să facă ceea ce ai nevoie când ajungi acolo. Cu o gamă completă de accesorii și funcții încorporate, seria Fluke 1770 vă simplifică treaba. Designul ergonomic subțire și cureaua integrată pentru mână îl fac ușor de ținut, iar setul de agățare inclus facilitează fixarea cu ușurință a analizorului în interiorul unui tablou. Sursa de alimentare internă integrată permite alimentarea unității direct din circuitul măsurat, în timp ce acumulatorul vă asigură 90 de minute în care puteți accesa și revizui datele chiar și atunci când nu sunteți conectat la un sistem activ.

Transferați rapid și ușor date pe computer utilizând opțiunile de asistență USB C, USB A, Ethernet, Wi-Fi, rețea celulară, în funcție de cerințele dvs. Cu un modul GPS intern și un cablu extensibil opțional cu antenă dublă izolată, pentru amplificarea semnalelor GPS în interior, puteți sincroniza cu ușurință datele pentru o depanare și o analiză mai precisă.

Calculați limitele curente ale armonicilor1770-log

Atunci când descărcați date din Analizoarele de calitate a energiei din seria Fluke 1770, pachetul software inclus Energy Analyze Plus poate compara datele statistice ale armonicilor de tensiune și curent cu diferite standarde, cum ar fi EN 50160 sau IEEE 519, pentru a determina dacă acestea depășesc limitele de conformitate. Această puternică caracteristică de întreținere predictivă permite observarea armonicilor actuale înainte ca să apară distorsiunea în tensiune, permițându-vă să preveniți defecțiuni neașteptate sau situații de neconformitate și să măriți durata de funcționare a sistemului.

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Analiza calitatii energiei > Analizoare de energie.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T12:01:27+00:00