Seria RMO-H Microohmetre ultra-portabile

Descriere

Seria RMO-H conține două modele:

RMO-H2 (curent de testare până la 220 A DC),

RMO-H3 (curent de testare până la 300 A DC),

RMO-H este un microohmetru portabil, de ultima generație. Bateria Li-Po de mare capacitate permite generareaCapture unui curent DC fără riplu până la 300 A. Curentul de testare poate fi selectat de utilizator și generat automat.

În timpul unui test, RMO-H generează un curent crescător înainte de măsurare si  descrește curentul după măsurare. Acest lucru scade semnificativ variațiile rapide ale câmpului magnetic. 

Instrumentul RMO-H poate stoca intern până la 1000 de măsurători. Rezultatele sunt salvate pe cardul micro SD. Toate măsurătorile sunt datate. 

Software-ul DV-Win permite descărcarea fișierelor rezultate, crearea și exportarea rapoartelor de test în diferite formate. Comunicarea între RMO-H și PC  este prin conexiune Bluetooth . 

 Aplicații 

Aplicația tipică este măsurarea rezistenței obiectelor de testare non-inductive:

 • Întreruptoare de înaltă, medie și joasă tensiune
 • Comutatoare de deconectare de înaltă și medie tensiune
 • Îmbinări ale barei de curent mare
 • îmbinări de cablu
 • Îmbinări de sudură

Conectarea RMO-H la obiectul de testare

Schema de conectare a dispozitivelor RMO-H corespunde principiul măsurării Kelvin (patru puncte). Capture-1

Cablurile de măsurare sunt prinse cât mai aproape posibil de Rt și între cablurile de alimentare curente. În acest fel, rezistența atât a cablurilor cât și a clemelor este aproape complet exclusa din măsurarea rezistenței.

Pentru măsurarea rezistenței la contact a întreruptorului de medie tensiune cu RMO-H este convenabil să folosiți cablurile cu aceleași lungime. Cablurile cu sonde Kelvin (cu butonul de declanșare) sunt special concepute pentru aceasta aplicație.

Când testați întrerupătoarele HV, RMO-H se poate utiliza cu cabluri de lungime diferita. Cablul scurt (cablu roșu, 1,3 m) conectează RMO-H la izolatorul CB aproape de utilizator si dispozitivul de test. Cablul lung (negru cablu, 3 sau 5 m) este conectat la un izolator poziționat de partea cealaltă a întreruptorului. Capture-2

Beneficii și caracteristici

RMO-H este un instrument portabil ideal pentru testarea de pe teren si din fabrică si are o interfața foarte ușor de utilizat. Utilizatorul in doar câteva clicuri poate seta și începe un test la alegere. Acest lucru este realizat cu o tastatură intuitivă și un design de meniu prietenos. Spre deosebire de alte micro ohmmetre portabile disponibile pe piață, dispozitivul RMO-H are curent de testare regulat, generat si reglat automat.

Acest lucru permite următoarele caracteristici unice:

 • Curent de test selectabil de utilizator
 • Un curent continuu (fără riplu) constant în timpul măsurare

  Software DV-Win

  * inclus în prețul de achiziție

  Software-ul DV-Win pentru dispozitivul RMO-H reprezintă o aplicație pentru un set de instrumente cu sistem de operare Windows. Permite comunicarea bidirecțională între dispozitivul RMO-H și  PC prin conexiune Bluetooth. Principalele caracteristici ale software-ului sunt:

 • Descărcarea rezultatelor testului pe un computer

 • Analiza rezultatelor testului

 • Salvarea rezultatelor testului în diferite formate

 • Rapoarte de testare

  Cum se utilizează un micro-ohmmetru ca sursă de curent pentru măsurarea rezistenței dinamice (DRM) a unui întrerupător?

sursa DV Power
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Miliohmetre.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T12:18:30+00:00