SMFT 1000 Solutie de testare all-in-one pentru a verifica performanta si siguranta sistemului fotovoltaic

Home/Analiza Calitatii Energiei, Solutii Analiza Calitatii Energiei/SMFT 1000 Solutie de testare all-in-one pentru a verifica performanta si siguranta sistemului fotovoltaic

Soluție de testare all-in-one pentru a verifica performanța și siguranța sistemului fotovoltaic, pentru a accelera raportarea clienților

Fluke SMFT-1000 Analizor de performanta si tester fotovoltaic multifunctional cu cu functie de trasare curba I-V

Testați dacă sistemele fotovoltaice funcționează la puterea lor optimă de ieșire, precum și daca funcționează în siguranță cu testerul multifuncțional Fluke SMFT-1000 cu trasarea curbei I-V. Conceput pentru profesioniștii PV care oferă servicii de instalare, punere în funcțiune și întreținere sistemelor care funcționează la 1000 V DC sau mai puțin, SMFT-1000 oferă o soluție completă de testare PV care este conformă cu standardele IEC 62446-1. Prin intermediul software-ului TruTest™ de la Fluke, datele de măsurare de la instalarea pe amplasamentul solar și testările de punere în funcțiune pot fi importate, organizate și analizate cu ușurință pentru o raportare fără efort, fără a fi nevoie să aduceți un laptop la fața locului.

CARACTERISTICI CRITICE DE TESTARE PENTRU INSPECȚIA PERIODICĂ A SISTEMELOR FV

Testare de siguranță în secvență completă

– IEC 62446-1 Categoria 1:

  • Rezistență de protecție la pământ RLO
  • Tensiune pe circuit deschis, inclusiv polaritatea VOC
  • Curent de scurtcircuit ISC
  • Rezistenta de izolatie RINS

Testarea performanței sistemului

– IEC 62446-1 Categoria 2:

  • Urmărirea curbei I-V și analiza software cu TruTest™
  • Iradiere, temperatură, înclinare, direcție cardinal

irr2 bt

Contor de iradiere wireless

Nu sunt necesare sonde

Pentru a efectua măsurători precise ale curbei I-V, sunt necesare date de iradiere și temperatură în timp real. Contorul de iradiere IRR2-BT inclus se conectează fără fir la SMFT-1000 pentru a comunica date în timp real, oferind cele mai precise măsurători ale curbei I-V posibile. Dacă conexiunea wireless este întreruptă din orice motiv, IRR2-BT va continua să înregistreze date timp de până la 17 ore, care pot fi corelate ulterior cu testele efectuate cu SMFT-1000.

Ecran color cu interfață integrată: instrucțiunile de pe ecran oferă o parcurgere simplă a testelor

smft 1000 ecran color

Comutați SMFT-1000 în modul de testare automată pentru a efectua o secvență automată de teste într-o varietate de combinații:

Cu test de izolare sau fără test de izolare

Testare IEC 62446-1 pentru Categoria 1 sau Categoria 1 și 2

Testare IEC 62446-1 pentru Clasa de protecție I sau Clasa de protecție II

 

smft 1000 curve trace

Rezultatele curbei I-V la locație: comparați instantaneu datele din teren cu datele producătorului

În timp ce se efectuează o citire a curbei I-V pe teren, SMFT-1000 va afișa curba pe măsură ce se încarcă în datele de testare, în raport cu specificațiile modulului definite de producător. Acest lucru facilitează confirmarea imediată a măsurătorilor fără a utiliza un laptop sau o tabletă. Rulați testul curbei I-V pe noile instalații pentru a confirma că funcționează conform specificațiilor site-ului sau pentru a testa dacă modulele sau șirurile existente funcționează la nivelurile de performanță așteptate.

Înregistrați inspecțiile vizuale, apoi gestionați datele cu software-ul TruTest™ Solar

trutest software

Pentru a îndeplini reglementările IEC ale sistemului fotovoltaic pentru inspecții vizuale, SMFT-1000 dispune de o setare convenabilă în care să înregistreze observațiile direct în memorie. Ulterior, informațiile pot fi descărcate în software-ul TruTest™ și incorporate în raportul de proiect.

TruTest™ permite gestionarea activelor solare, stocarea datelor și raportarea pe o singură platformă. Indiferent dacă analizați eficiența panoului prin curbele I-V sau testați siguranța sistemului prin regimul de testare de Categoria 1 în conformitate cu IEC 62446-1, gestionarea adecvată a datelor este esențială pentru producerea de rapoarte ușor de înțeles pentru clienți. Software-ul TruTest™ vă permite să importați rapid și ușor rezultatele măsurătorilor direct de la testerul multifuncțional solar pe computer, să organizați și să analizați datele, să comparați datele individuale ale activelor cu măsurătorile anterioare importate și să furnizați un raport cuprinzător și vizual al clientului.

  • Gestionați cu ușurință datele de măsurare de la instalarea pe amplasamentul solar și de la testarea de punere în funcțiune
  • Creați rapid inspecții și rapoarte conforme cu IEC 62446-1 și cu alte directive
  • Analiza curbei I-V cu imagini vizuale ușoare de pass/fail;; vedeți modificări ale curbei I-V în timpul vizitelor multiple ale site-ului
  • Comparați datele site-ului cu datele anterioare ale site-ului pentru a vedea modificările în timp
  • Descărcați versiunea demo gratuită de 60 de zile a TruTest™. Achiziționați o cheie software pentru a debloca versiunea Lite sau Advanced.

#calitateaEnergiei #EchipamentePentruDomeniulSolar


‍‌‌Sursa Fluke

© all rights reseved to Fluke

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Analiza calitatii energiei > Echipamente pentru domeniul solar.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T07:39:11+00:00