Termeni si conditii 2018-06-05T09:28:48+00:00

Termeni si Conditii de Utilizare a paginii de internet a ARC Brasov S.R.L. www.arc.ro

TERMENI GENERALI

Pagina de internet www.arc.ro (in continuare: “pagina de internet”, “website”, sau “pagina”) este creata si administrata de S.C. ARC Brasov S.R.L. (in continuare “ARC Brasov” sau “noi”). Prin “utilizator” se intelege orice persoana care acceseaza aceasta pagina de internet.

ACCEPTAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Prin simplul fapt ca accesati aceasta pagina de internet se considera ca ati citit si cunoasteti in totalitate Termenii si Conditiile de Utilizare, ca va sunt clare, le acceptati si va obligati sa le respectati in totalitate. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare, va rugam sa parasiti imediat pagina de internet si sa nu folositi continutul ei. Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la acesti Termeni si Conditii de Utilizare, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: arc@arc.ro

MODIFICARI

Putem modifica oricand si fara nicio justificare sau instiintare, sub aspectul continutului si/sau al formei, aceasta pagina, precum si acesti Termeni si Conditii de Utilizare. Din acest motiv va rugam sa va informati din timp in legatura cu eventualele modificari si sa va familiarizati cu acestea. Daca nu decidem altfel, orice modificare intra in vigoare la data publicarii sale pe aceasta pagina. Se considera ca utilizarea paginii de internet dupa intrarea in vigoare a modificarilor inseamna cunoasterea si acceptarea acestora de catre utilizatori.

INTERDICTII

Utilizatorilor le sunt interzise: adaugarea oricarui continut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat, inacceptabil sau ilegal, incalcarea drepturilor oricarei persoane care are acces la aceasta pagina, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum si perturbarea, in orice mod, a functionarii normale a acestei pagini de internet.

Utilizatorii isi asuma raspunderea pentru consecintele propriilor fapte ce nu sunt in concordanta cu legea si cu prezentele conditii, precum si pentru orice fel de prejudicii ce ar putea aparea ca urmare a savarsirii acestora.Ne rezervam dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protectie, pentru a preveni/impiedica utilizarea acestei pagini in moduri sau scopuri care contravin legii sau Conditiilor de Utilizare, precum si de a solicita sanctionarea conform legii, a utilizatorilor care au actionat/actioneaza in scopul alterarii, deteriorarii sau distrugerii continutului sau aspectului paginii sau care afecteaza in orice mod securitatea acesteia.

 

Drepturile de proprietate intelectuala

Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparţin ARC Brasov sau au fost cedate ARC Brasov de către terţi. Prin “materiale” se înţeleg: fotografii, imagini video, texte şi alte materiale similare, respectiv lucrări de autor. Prin folosirea materialelor de pe această pagină de internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condiţiile şi cerinţele descrise aici. Pentru toate situaţiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum şi sancţionarea conform legislaţiei în vigoare.

ARC Brasov face un efort considerabil pentru a furniza date corecte şi actuale pe site-ul său web, dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea şi exhaustivitatea acestora şi nu acceptă dreptul de reclamaţii referitor la acestea. ARC Brasov nu garantează ca acest website va fi întotdeauna accesibil şi disponibil, şi că nu va conţine erori sau viruşi. Fiecare utilizator este de acord în mod expres de a utiliza acest website pe propriul risc. ARC Brasov nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune (inclusiv, dar nu se limitează la daunele indirecte sau pe cale de consecinţă), care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice parte a acestui site web sau conţinut care este postat pe el sau adăugat de către alţi utilizatori. Mass-media şi alţi utilizatori ai acestui website sunt de acord în mod expres să despăgubească ARC Brasov pentru fiecare şi toate plângerile, costurile, daunele sau obligaţiile care decurg din utilizarea neglijentă a materialelor de pe website de către acelaşi utilizator, inclusiv orice daune directe sau indirecte.

 

Protectia datelor cu caracter personal

ARC Brasov este conştient de faptul că mulţi consumatori şi utilizatori care vizitează website-ul nostru sunt preocupaţi de informaţiile pe care le au completat on-line şi se întreabă cum sunt acestea păstrate şi folosite. Despre politica de protecţie şi confidenţialitate a datelor cu caracter personal de pe website-ul nostru şi despre securitatea plăţii cu cardul de credit sau debit vă puteţi informa citind mai jos sau in pagina special creata in acest scop.

 

DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMPANIEI

    • Denumirea: S.C. ARC Brasov S.R.L.
    • Sediul social: 500482 Brasov, Str. Fantanii nr. 17, jud. Brasov
    • Numărul de înregistrare în Registrul Comerţului: J08/429/1991
    • Codul Unic de Înregistrare: RO1112975
    • Capital social: 100.000 RON

Protectia datelor cu caracter personal pe website-ul ARC Brasov www.arc.ro

ARC  Brasov se angajeaza ferm sa nu stocheze sau furnizeze tertilor datele de card furnizate de catre client pe website-ul sau.

ARC Brasov este conştient de faptul că mulţi consumatori şi vizitatori ai website-ului nostru sunt preocupaţi de informaţiile pe care le completează online, întrebându-se cum sunt folosite şi păstrate acestea. Pentru a rezolva acestă problemă şi pentru a vă demonstra că suntem preocupaţi de protejarea datelor cu caracter personal, am dezvoltat şi implementat o politică de protejare a datelor personale ce sunt transmise prin intermediul acestui website, de aceea vă rugăm să reveniţi asupra acestui text din când în când, deoarece asupra ccestuia pot interveni modificări.  

Protecţia datelor cu caracter personal pe website-ul ARC Brasov – în general

Datele cu caracter personal ce ne sunt comunicate de către utilizatori sunt supuse regimului Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. În înţelesul acestei legi, prin “date cu caracter personal” se înţeleg orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. 

Noi colectăm numai datele cu caracter personal ce ne-au fost trimise de către utilizatori din proprie iniţiativă. Nu vă cerem să ne furnizaţi aceste date ca să vă permitem accesul pe pagina noastră de internet şi nu vă cerem să dezvăluiţi mai multe date decât ne sunt strict necesare pentru a vă putea comunica, prin intermediul poştei electonice, modificările, noutăţile, publicaţiile, broşurile şi alte materiale promoţionale, precum şi pentru a vă include în concursurile cu premii şi în procedurile de înştiinţare a câştigătorului, în măsura în care nu solicitaţi altceva în mod expres.  Dacă mesajele dumneavoastră cu întrebări şi comentarii conţin date personale după care puteţi fi identificaţi, noi folosim aceste date pentru a vă acorda asistenţa pe care ne-aţi cerut-o. 

Dorim să vă comunicăm clar că datele personale pe care ni le-aţi furnizat rămân confidenţiale, în măsura în care nu doriţi chiar dumneavoastră să le dezvăluiţi de bună voie. Nu comercializăm, nu transferăm, nu dezvăluim terţilor, fără acordul utilizatorilor, datele personale ale acestora, cu următoarele excepţii: (1) cazurile în care suntem  obligaţi de lege să dezvăluim aceste date (de exemplu, proceduri judiciare sau administrative); (2) situaţiile în care anumiţi furnizori sau colaboratori ne ajută în menţinerea şi desfăşurarea activităţii pe pagina noastră de internet (de exemplu, acordarea premiilor în cadrul unui concurs); (3) situaţiile în care trimitem e-mail-ul dumneavoastră cu întrebări sau comentarii unor alţi colaboratori sau furnizori care ar putea să răspundă mai bine acestor întrebări. 

Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele personale ale minorilor, decât cu acordul părinţilor sau, după caz, al reprezentanţilor legali ai acestora. Dacă sunteţi minori, vă rugăm să nu ne trimiteţi datele dumneavoastră personale, adică numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon sau adresa de e-mail, precum şi orice alte date care ar putea ajuta la identificarea dumneavoastră. Dacă totuşi alegeţi să ne trimiteţi corespondenţă în care ne dezvăluiţi date personale deşi sunteţi minori şi nu aveţi acordul părinţilor sau, după caz, al reprezentanţilor legali, vă informăm că ARC Brasov va refuza în mod expres să proceseze această corespondenţă. 

Încercările neautorizate de expediere şi modificare a datelor de pe această pagină sunt strict interzise. 

În contextul prelucrării datelor cu caracter personal, utilizatorii care au ales să ne dezvăluie aceste date au dreptul de acces la date şi dreptul de intervenţie asupra datelor. Astfel, puteţi să verificaţi oricând toate datele personale pe care ni le-aţi furnizat. La cererea dumneavoastră, dacă datele respective se mai află în baza noastră de date, noi putem să modificăm, să corectăm, să ştergem sau să încetăm folosirea ulterioară a acestora. Dacă doriţi să vă exercitaţi acest drept, trebuie doar să ne înştiinţaţi. Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de dreptul de a fi informat, dreptul de opoziţie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi de dreptul de a se adresa justiţiei. 

Dacă aveţi întrebări sau neclarităţi cu privire la Politica noastră de protecţie a datelor personale sau doriţi să ne împărtăşiţi experienţele dumneavoastră pe această adresă de internet, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de e-mail arc@arc.ro.

Confidenţialitatea datelor

Dorim să subliniem faptul ca informaţiile dumneavoastră personale sunt confidenţiale atunci când vizitaţi acest website, cu excepţia cazului în care doriţi în mod voluntar să le dezvăluiţi. 

Ne angajăm ca, în afară de scopul cercetării juridice, nu vom oferi altor părţi informaţiile pe care le-am primit. 

Datele de accesare a paginii web sunt îngregistrate automat şi nu conţin informaţii cu caracter personal (tipul browser-ului, numărul de vizite, timpul petrecut pe site, etc). ARC Brasov are dreptul exclusiv de a utiliza datele despre vizite pentru a evalua site-ul şi pentru a îmbunătăţi conţinutul şi funcţionalitatea acestuia.

Trimiterea de mesaje prin e-mail

Când ne trimiteţi un mesaj prin intermediul poştei electronice (e-mail) cu datele dumneavoastră personale prin care puteţi fi identificat, fie direct printr-un e-mail cu o întrebare sau comentariu sau prin intermediul unui formular trimis prin e-mail, vom folosi aceste informaţii pentru a satisface cererea dumneavoastră. Este posibil să trimitem adresa dumneavoastră de e-mail altor angajaţi sau furnizori care pot răspunde cel mai bine la întrebările dumneavoastră. 

Toţi angajaţii ARC Brasov şi partenerii de afaceri sunt responsabili pentru respectarea principiilor de confidenţialitate. 

Încercări neautorizate de a încărca informaţii sau de a modifica informaţiile de pe acest website sunt strict interzise.

Sondaje, chestionare şi promoţii de marketing

Uneori efectuăm sondaje şi chestionare pe site-ul nostru. Datele colectate din aceste sondaje şi chestionare sunt folosite exclusiv în cadrul ARC Brasov. În cazul în care pe o pagină publicăm rezultatele unui sondaj, acestea nu conţin date personale. 

Website-ul nostru poate conţine informaţii despre diferite concursuri pe care le organizăm. Pentru aceste concursuri şi tombole care permit accesul electronic, vom folosi informaţiile dumneavoastră personale doar în scopul de a realiza intrarea în concurs (de exemplu, pentru a vă contacta în cazul în care sunteţi câştigători). Nu împărtăşim aceste informaţii cu nimeni în afara ARC Brasov cu excepţia furnizorilor care ne asistă în organizarea concursurilor şi care au obligaţia legală de a păstra confidenţiale toate informaţiile disponibile. La încheierea concursului, informaţiile furnizate vor fi şterse după o anumită perioadă de timp. 

ARC Brasov nu îşi poate asuma responsabilitatea pentru orice prejudiciu cauzat prin utilizarea de informaţii obţinute de pe acest website în alte scopuri în afara celor care sunt precizare. 

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de protecţie a datelor cu caracter personal sau legat de experienţa dumneavoastră pe acest website, vă rugăm să ne contactaţi la adresa e-mail arc@arc.ro.

Website-ul www.arc.ro foloseşte cookie-uri (eng. “cookies”) pentru a putea să vă ofere servicii gratuite cu programe de calitate, cu funcţionalitate deplină. Cookie-urile reprezintă un set de date generate de serverul website-ului şi browserul web în memoria cache a calculatorului, terminalului mobil sau echipamentului dumneavoastră, sub forma unor fişiere de mici dimensiuni. Cookie-urile de sesiune sunt plasate pe computerul utilizatorului website-ului www.arc.ro doar pe durata vizitei lui pe acest site şi expiră automat când utilizatorul închide browser-ul. Cookie-urile de sesiune permit utilizatorului folosirea eficientă a paginilor site-ului www.arc.ro, iar social plugin-urile permit utilizatorului posibilitatea de a împărtăşi conţinut specific de pe website-ul nostru prin intermediul contului lui de pe reţelele de socializare. De asemenea, www.arc.ro urmăreşte statisticile de vizualizare a site-ului pentru furnizarea exclusivă de informaţii necesare referitoare la atractivitatea şi succesul acestui website pe piaţă, iar în acest sens se foloseşte un serviciu terţ pe nume Google Analytics. Informaţii detaliate despre acest serviciu al acestei părţi terţe, precum şi despre posibilităţile de folosire a website-ului www.arc.ro referitor la reglementarea cookie-urilor, care sunt de asemenea necesare, sunt disponibile la: https://support.google.com/analytics/answer/6004245  

Utilizatorul website-ului www.arc.ro poate hotărî  întoteauna primirea de cookie-uri prin setatea browser-unui său web. ARC Brasov nu va fi responsabil pentru orice tip de pierdere de funcţionalitate şi / sau conţinut de calitate pe website-ul www.arc.ro oricare ar fi cazul, alegerea reglementărilor de primire a cookie-urilor este a utilizatorului. 

Prin utilizarea website-ului www.arc.ro considerăm că utilizatorii sunt familiarizați și sunt de acord cu acești termeni și condiții, inclusiv dispozițiile privind prelucrarea datelor și posibilitățile legate de cookie-uri.