Testati componentele de impamantare ale echipamentelor in spatii greu accesibile

Home/Produse Testere Electrosecuritate, Solutii Testere Electrosecuritate/Testati componentele de impamantare ale echipamentelor in spatii greu accesibile

Cleşte pentru prize de pământ Fluke 1630-2 FC

Buclă de împământare fără țăruș și clește de scurgeri de curent c.a. pentru testarea rapidă șifluke-1630-fc
sigură a rezistenței de împământare și a scurgerilor de curent c.a. în spaţii  interioare/exterioare

Testaţi componentele de împământare ale echipamentelor în spaţii greu  accesibile, inclusiv zone interioare sau complet pavate, unde  nu este posibilă folosirea de ţăruşi de testare auxiliari. Testare fără întreruperi funcționale (fără a fi nevoie să deconectaţi şi să reconectaţi electrozii) – măsuraţi rezistențele buclelor de împământare fără necesitatea deconectării şi apoi a reconectării electrozilor de împământare de la sisteme. Cleştele Fluke 1630-2 FC pentru testarea fără ţăruş a prizelor de pământ este un instrument robust şi de înaltă calitate, aşa cum vă aşteptaţi să fie un produs Fluke. Falca de prindere robustă rămâne aliniată şi calibrată chiar şi în medii industriale cu regim de lucru zilnic.

Măsurare fără ţăruși

Cleştele 1630-2 FC măsoară rezistenţele buclelor de împământare pentru sisteme cu legături la pământ multiple utilizând falca duală. Această tehnică de testare elimină activitatea periculoasă şi consumatoare de timp de deconectare a împământărilor paralele, precum și procesul de găsire a unor amplasamente potrivite pentru
țărușii de testare auxiliari. De asemenea, puteţi efectua teste de împământare în locuri care, anterior, erau dificile: în interiorul clădirilor, pe stâlpi de înaltă tensiune sau oriunde nu aveţi acces la sol pentru plasarea ţăruşilor de testare auxiliari. Această metodă de testare implică efectuarea unei măsurări în două etape în jurul firului prizei de pământ sau al barei colectoare folosindu-se falca special proiectată a cleştelui 1630-2 FC. Nu se folosesc deloc ţăruşi de testare auxiliari. Se induce o tensiune cunoscută de către sursa din cleşte şi se măsoară curentul de către
senzorul din cleşte. Testerul determină automat rezistenţa buclei de împământare pentru această secţiune a sistemului de împământare.

Sistem wireless Fluke Connect©fluke-connect

1630-2 FC este compatibil cu sistemul wireless Fluke Connect© (este posibil să nu existe disponibilitate în toate ţările). Fluke Connect© conectează wireless cleştele la o aplicaţie de pe smartphone-ul sau tableta dvs. Aplicația prezintă valoarea rezistenţei de împământare pe afișajul smartphone-ului sau tabletei dvs. Puteți salva aceste măsurători, coordonatele GPS de pe telefonul dvs. și imaginile în spațiul de stocare Fluke Connect Cloud
și le puteți partaja cu echipa dvs.

Măsurarea scurgerilor de curent alternativ
Identificaţi scurgerile de curent alternativ fără  depanarea sistemelor.fluke-1630-fc
Construcție robustă
Falca de prindere cu construcţie robustă rămâne aliniată şi calibrată chiar şi în medii industriale cu regim de lucru zilnic.
Înregistrarea măsurătorilor
Cleştele pentru prize de pământ permite economisirea timpului prin  inregistrarea automată a datelor la intervale de timp prestabilite şi salvarea în memorie a până la 32.760 de măsurători la intervalul de jurnalizare setat. Permite economisirea timpului prin înregistrarea şi stocarea valorilor măsurate.
Prag de alarmare
Limite inferioare/superioare de alarmare definite de către utilizator pentru  evaluarea rapidă a rezultatelor.
Filtru trece-bandă
Funcția selectabilă a filtrului trece-bandă elimină zgomotul nedorit din  măsurătorile de scurgeri de curent alternativ.

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager Ionut Gauca

0731 570 381

 sigiliu-fundal-transparentacr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Testere electrosecuritate > Testere pentru priza de pamant.
2023-11-07T14:33:23+00:00