Toate masuratorile necesare intr-un singur instrument C.A 8336 analizor de calitatea energiei

Home/Analiza Calitatii Energiei, Produse Analiza Calitatii Energiei, Solutii Analiza Calitatii Energiei/Toate masuratorile necesare intr-un singur instrument C.A 8336 analizor de calitatea energiei

Gama QUALISTAR + de analizoare de rețea trifazate  cuprinde si modelul C.A 8336.

Toate masuratorile necesare intr-un singur instrument!

ca-8336Simplitate de utiizare dovedita

Durate de inregistrare extra lungi

Capturarea tranzitoriilor care dureaza si doar cativa µs

Mod Inrush cu forme de unda.

Toti parametrii simultan!

Această versiune include calculul valorilor puterii active, reactive si aparente. Aceste ultime două funcții implică concepte care erau cunoscute în teorie, dar sunt fără precedent la instrumentele de măsurare. Analizorul de calitate și rețea electrică Qualistar + C.A 8336 poate fi folosit pentru a vă verifica rețeaua electrică și a analiza efectiv rezultatele. Ideale pentru echipele de testare și întreținere, modelele Qualistar sunt proiectate pentru verificări rapide și procesarea simplă a rezultatelor. Instrumentul este echipat cu un ecran color mare pentru afișarea clară a semnalelor electrice multiple în toate circumstanțele.

descărcareAceste instrumente sunt ușor de utilizat de catre utilizatori. În plus față de funcțiile de măsurare a puterii și de măsurare a energiei electrice, aceste instrumente pot înregistra, de asemenea, un număr mare de alți parametri, cum ar fi dezechilibru, flicker, date armonice și diferență de fază. Cu acest mod specific, C.A 8336 pot indica ori de câte ori pragurile de alarmă sunt depășite și pot captura tranzitorii care durează doar zeci de microsecunde. De asemenea, pot furniza toate înregistrările necesare pentru întreținere legate de pornirea încărcăturilor pe o perioadă de câteva minute datorită modului lor de intrare.

Special proiectat pentru lucrul pe teren:

Acces direct la functiile primare (configurare, etc)

Acces direct la masuratori (armonice, flicker, etc)

Intrari curent/tensiune cu insertii coordonate pe culori

Ecran mare TFT pentru o citire usoara

Durata de viata a bateriei de 13 ore

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager Theodor Hera

0720 110 906

sigiliu-fundal-transparentacr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria analiza calitatii energiei > Analizoare de energie.
2023-11-07T12:33:57+00:00