TRAX Sistem de testare multifunctional pentru transformatoare si statii de transformare

Home/Echipamente de Verificare PRAM, Produse Echipamente de Verificare PRAM, Solutii Echipamente de Verificare PRAM/TRAX Sistem de testare multifunctional pentru transformatoare si statii de transformare

Sistem portabil și compact, plin de caracteristici care maximizează conștientizarea stării activelor

TRAX este un instrument multifuncțional echilibrat, care oferă rezultate/surse dorite, evitând în același timp greutatea excesivă și păstrând ușurința în utilizare, oferind totodată o versatilitate amplă.

Înlocuiește necesitatea mai multor seturi de testare

trax

trax

Sistem puternic, portabil și compact
Reduce timpul de instruire a utilizatorului și timpul de testare
Extinde durata de viață a transformatoarelor de putere
Gestionează și analizează datele de testare

TRAX nu este doar un instrument multifuncțional de testare, ci mai multe instrumente inteligente într-unul singur. Software-ul include mai multe aplicații, ceea ce face rapidă și ușoară efectuarea unei game largi de teste diferite. Hardware-ul, gama de cabluri și accesorii oferă o flexibilitate incomparabilă, făcând din TRAX un sistem eficient și care economisește timp.

TRAX este plin de funcționalități pentru a face sarcina inginerului de testare mai ușoară și mai rapidă. De exemplu, curentul de test real de 100 A DC cu o tensiune de conformitate de 50 V pentru măsurători de rezistență a înfășurării sau tensiunea de 250 V AC pentru măsurători ale raportului de transformare. De asemenea, tehnica adaptivă pentru cea mai rapidă și eficientă demagnetizare a miezului transformatorului și tehnica patentată pentru obținerea măsurătorilor autentice și dinamice ale rezistenței pe comutatoarele de sarcină pentru a determina magnitudinea reală a rezistențelor de tranziție și a timpilor de tranziție. TRAX oferă, de asemenea, testare a factorului de putere/tan delta la 12 kV, corecție patentată a temperaturii, detectare a dependenței de tensiune și testare a răspunsului frecvenței dielectrice în bandă îngustă (NB DFR), făcându-l un sistem robust de testare a transformatoarelor.

TRAX include tehnologia de testare a întrerupătoarelor de circuit lider pe piață de la Megger și este singurul set de testare multifuncțional de pe piață care oferă următoarele teste:

Test de sincronizare (O, C, OC, CO și OCO)
Tensiunea de alimentare a bobinei (Tensiunea stației)
Rezistența de pre-inserție (PIR)
Curentul bobinei deschise
Grafice de analiză a întrerupătorului (sincronizare, tensiune, curent)
TRAX oferă control manual complet al intrărilor și ieșirilor – un instrument unic pentru depanare imediată. Procedurile de rutină pot fi reproduse sau modificate folosind funcțiile de control manual pentru a varia tensiunea, curentul și/sau frecvența. TRAX este un laborator portabil de metrologie ideal pentru utilizatorii avansați, instituțiile de cercetare și specialiștii în analiza cauzelor principale.

Controlul manual vă oferă acces pentru a controla și opera:

10 generatoare (AC și DC; tensiune și curent)
6 canale de măsurare (AC și DC; tensiune și curent)
Calculator de formule electrice
Osciloscop în timp real

Specificații tehnice

Tensiune de intrare: 100 – 240 V, 50/60 Hz (±10%)

Curent maxim de ieșire (DC): 100 A (2 minute), 70 A (continuu)

Tip test: Sisteme complete de testare a transformatoarelor

Tip test: Capacitanță și factor de pierdere/putere

Mai multe detalii sunt disponibile în Fisa tehnica: TRAX_DS_ENUS a produsului.

Sursa Megger

© all rights reseved to Megger

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de Verificare PRAM > Echipamente de testare transformatoare si motoare.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2024-07-24T05:46:46+00:00