Gossen Metrawatt – Utilizarea electromobilitatii pentru un viitor sigur

Home/Produse Testere Electrosecuritate, Testere Electrosecuritate/Gossen Metrawatt – Utilizarea electromobilitatii pentru un viitor sigur

Doar cu ajutorul electromobilității, este posibilă atingerea obiectivelor climatice ambițioase ale UE. Din punctul de vedere al clientului, atractivitatea vehiculelor electrice depinde în primul rând de ușurința în utilizare – mai ales la încărcarea bateriei. Nu este vorba doar despre numărul și distribuția stațiilor de încărcare, ci și despre ușurința de utilizare și siguranța pentru utilizator în timpul procesului de încărcare.

Standardele europene și internaționale (IEC 61851, IEC 62196 și altele), reglementează cerințele minime pentru construcția și funcționarea în condiții de siguranță a stațiilor publice de încărcare pentru vehicule electrice. Operatorul trebuie să ia măsuri pentru a asigura funcționarea sigură a acestora, prin inspecții periodice, în conformitate cu reglementările de prevenire a accidentelor sau reglementările privind siguranța industrială.

Instrumentul pentru testare a comunicației, PROFITEST H+E TECH (Gossen / Metrawatt)

PROFITEST H+E TECH Instrumentul de testare este destinat pentru examinarea performanței funcționale a stațiilor pentru vehiculele electrice cu încărcare de tip 2 ca si soclu de conectare (modul 3 de încărcare).

PROFITEST H+E BASE C

Instrumentul de testare este destinat pentru examinarea performanței funcționale a stațiilor pentru vehiculele electrice cu încărcare de tip1 si tip 2.

electric 3

Instrumentul de testare este conectat la stația de încărcare, în acest scop, pentru a se determina comunicarea între stația de încărcare și instrumentul de testare. În cazul în care procesul de încărcare nu pornește, sursa de eroare poate fi identificata rapid. H + E PROFITEST BASE C este potrivit pentru utilizarea în cercetare, dezvoltare și aplicații de servicii.

Sursa Gossen Metrawatt
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Testere electrosecuritate > Testere pentru aparate electrice.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:06:34+00:00