FLIR Si2-Pro Camera profesionala cu ultrasunete

Home/Fără categorie/FLIR Si2-Pro Camera profesionala cu ultrasunete

Camera cu ultrasunete FLIR Si2-Pro vă ajută să reduceți semnificativ costurile asociate cu problemele mecanice ale rulmenților și descărcările parțiale ale echipamentelor electrice.De asemenea, vă permite să diminuați drastic scurgerile din instalații, reducând astfel cheltuielile legate de pierderile de aer comprimat și gaze. Cu camera profesionala cu ultrasunete FLIR Si2-Pro, veți beneficia de performanțe de top, suport decizional, gestionarea flotei și integrarea datelor la nivel de companie.

Caracteristici ale camerei cu ultrasunete FLIR Si2-Pro :
-Detectarea defecțiunilor mecanice pentru identificarea timpurie a problemelor la rulmenți, prevenind astfel perioadele costisitoare de nefuncționare.
-Măsurarea ratei de scurgere și a costurilor asociate scurgerilor de gaze industriale și aer comprimat, pentru a prioritiza reparațiile și a calcula economiile.
-Evaluare a severității și clasificare a tipului de descărcări parțiale (PD) direct pe cameră și în software.
-Reglare automată a frecvenței, zoom de 8x, cameră digitală de 12 MP, clasificare IP54 și cititor de coduri QR.
-Funcționalitate de gestionare a flotei pentru utilizarea eficientă a echipamentelor și întreținerea acestora în cadrul operațiunilor la scară largă.

  • Detectare avansată a scurgerilor
    Detectați, localizați și măsurați cu precizie scurgerile de aer comprimat, scurgerile de gaze și descărcările parțiale. Identificați și cuantificați atât problemele minore, cât și cele greu de detectat de la o distanță de până la 200 m (656 ft) — îmbunătățind astfel eficiența operațională și asigurând siguranța.

 

  • Analiza defectelor la rulmenți
    Economisiți bani pe reparații costisitoare, reduceți timpii de nefuncționare și îmbunătățiți eficiența întreținerii prin identificarea defectelor la rulmenți înainte ca acestea să ducă la avarii ale echipamentelor.F

 

  • Funcționalitate pentru managementul flotei
    Asigurați utilizarea și întreținerea optimă a echipamentelor în medii industriale de mari dimensiuni prin managementul flotei, integrarea datelor în cloud și actualizările software OTA. Combinați imagistica acustică și termică în același raport.

 

VIZIUNE CLARĂ, SOLUȚII EFICIENTE

Aplicații principale ale camerei cu ultrasunete FLIR Si2-Pro :

– Ideal pentru inspecții de rutină și mentenanță preventivă în diverse medii industriale.

– Asigură respectarea standardelor de siguranță prin identificarea potențialelor pericole în rulmenți și sisteme de gaz.

-Contribuie la gestionarea și reducerea costurilor operaționale prin detectarea și analiza precoce a scurgerilor.

-Modul de detectare a defecțiunilor mecanice identifică rulmenții defecți, ajutând la planificarea reparațiilor și evitarea perioadelor de nefuncționare.

 

Sursa: FLIR

© all rights reseved to FLIR

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectriceCamere de termoviziune 

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

 

 

 

2024-10-14T12:19:11+00:00