Accelerarea detectarii scurgerilor de aer

Home/Marimi Neelectrice/Accelerarea detectarii scurgerilor de aer

Discuta cu specialistul nostru

Chiar și cele mai mici scurgeri de aer pot duce la pierderi de productie și energie și cresterea timpului de producție – mai ales in cazul unei linii de producție care nu poate funcționa fără aer comprimat ca să-și conducă instrumentele și procesele.

 

ii-900-front

FLUKE ii900 Camera industriala cu ultrasunete pentru depistarea pierderilor de aer din instalatiile de aer comprimat

Dacă nu există suficientă presiune de aer comprimat pentru ca echipamentul să funcționeze la niveluri optime, rezultatele vor fi costisitoare. Cu cât există mai multe scurgeri în sistem, cu atât compresorul trebuie să lucreze mai greu pentru a furniza aerul necesar echipamentului, ceea ce nu este optim pentru compresor. Această creștere a cererii crește riscul unei cantități inadecvate de aer comprimat pentru scule și echipamente de proces. Scurgerile de aer comprimat cresc și ele costurile cu energia.

 

 

Un partener în detectarea scurgerii de aer

FLK-ii900

Fluke ii900 Camera industriala cu ultrasunete pentru depistarea pierderilor de aer din instalatiile de aer comprimat

 

 

Cum rămâi în fruntea controlului scurgerilor de aer cu atâtea alte priorități în mintea ta?

Dacă o singură linie ar avea o scurgere, aceasta ar putea afecta producția și crește risipa de energie. Și asta este doar o scurgere …

 

 

Fluke ii900 Sonic Industrial Imager poate scana vizual suprafețe mari de la până la 50 de metri, accelerând detectarea scurgerilor la instalație și reducând semnificativ numărul de ore petrecute anterior în această sarcină.

ii-900-welding

Cu Fluke ii900 Costuri reduse ale utilităților Reduceți timpul de detectare a scurgerilor Îmbunătățiți fiabilitatea liniei de producție

Fluke ii900 Sonic Industrial Imager poate fi folosit si in timpul orelor de producție. Scanarea pentru scurgeri fără a afecta producția este un avantaj uriaș pentru producător.

Pentru mai multe informații despre Fluke ii900 Sonic Industrial Imager, accesați https://www.arc.ro/fluke-ii900 si discutati cu specialistul nostru:

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

 sigiliu-fundal-transparent acr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.
2023-11-07T18:16:24+00:00