Care este camera de termoviziune potrivita pentru nevoile tale?

O camera de termoviziune permite detectarea problemelor inainte ca acestea sa produca defectiuni. Ce avantaje ofera o camera de termoviziune ? Poate fi folosita pentru:

Cele mai multe tipuri de echipamente

Strangerea de date intr-un mediu periculos dar de la o distanta sigura

Scanarea rapida a unor zone mari: pereti, tavane si acoperisuri

Adunarea datelor fara intreruperea productiei

Identificarea rapida a neregulilor in anumite locatii

Detectarea problemelor inainte de defect

Camerele de termoviziune Fluke sunt rezultatul unei experiente industriale de peste 65 de ani si sunt caracterizate de standardul Fluke de „rezistenta, fiabilitate si precizie”. Aceste camere sunt gandite pentru utilizarea de zi cu zi in orice mediu, pentru inspectii minutioase si precise. Puteti alege camere de termoviziune din seria de buzunar, Handheld de inalta rezolutie si camere fixe de inalta rezolutie.

  •  Camera de termoviziune de buzunar pentru inspectii electrice si industriale.Fluke PTi120 Touchscreen IR Fusion: cu ecran tactil LCD de 3,5 ”, care imbina imagini reale cu imagini infrarosii, pentru a localiza problemele cu usurinta. Ajustarea setarilor se realizeaza prin glisarea degetelor pe ecran. Rezolutie infrarosie complet radiometrica, 120×90: o imagine complet radiometric permite analiza efectiva a datelor din imagine. Rezolutia este suficienta pentru identificarea problemelor

Fluke Tix501

Fluke TI 401 Pro

 

Imagini de calitate pentru inspectie avansata si depanare.

Capturati imagini de rezolutie mare necesare pentru inspectii de fiabilitate, pentru a lua decizii de intretinere industriala, pentru a efectua teste de diagnosticare a cladirii si depanare. (Fluke TiX501)

Efectuati inspectii cu mai multa incredere si cu rezultate mai rapide decat oricand: Alegeți aparatul termic portabil Fluke Ti401 PRO cu rezolutie 640×480 pentru programul dvs. de intretinere preventiva.

  • Camere de termoviziune fixe cu rezolutie inalta

Fluke RSE300, RSE600

Compatibilitatea software-ului MATLAB® si LabVIEW® permite utilizatorilor sa integreze date, imagini si videoclipuri in infrarosu. Imaginile sunt optimizate si rapoartene se pot personaliza si exporta in formatul ales de dvs. cu ajutorul softului desktop SmartView®

Discuta cu specialistul nostru

Project Manager & Trainer Constantin Iosim

0726 746 424

   

 

2020-11-17T11:35:09+00:00

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*