Ce obțineți cu un plan Fluke Premium Care

Home/Masuratori de Uz General/Ce obțineți cu un plan Fluke Premium Care

Ce obțineți cu un plan Fluke Premium Care

cobered product fluke care plan

cobered product fluke care plan

Daune accidentale și costuri de reparație incluse

Evitați reparațiile costisitoare și fiți liniștiți știind că instrumentul dvs. de testare este acoperit în cazul în care este deteriorat.

Calibrare și reparare rapidă

Omiteți așteptarea – calibrarea sau reparația dvs. va fi accelerată cu servicii prioritare și expediere, astfel încât să vă puteți întoarce mai repede la muncă.

Împrumut echipament (exclusiv Fluke Premium Care Gold) Nu rămâne niciodată fără instrumentul tău.

Cu un plan Gold Premium Care, veti primi un instrument de împrumut atât timp cât durează reparația.

Inspecție anuală a sculelor, calibrare, curățare și actualizare

Asigurați-vă că instrumentul dvs. de testare oferă rezultate precise și respectă programul de întreținere recomandat, lăsându-l în mâinile experților .

Înlocuirea accesoriilor deteriorate*

Accesoriile care au fost livrate inițial cu unitatea dvs., cum ar fi bateriile, adaptoarele de alimentare, sondele și cablurile, și care au fost calificate ca defecte de către tehnicienii noștri, vor fi înlocuite gratuit.

Fluke SMFT-1000 este o soluție de testare all-in-one pentru a verifica performanța și siguranța sistemului fotovoltaic. Conceput pentru profesioniștii PV care oferă servicii de instalare, punere în funcțiune și întreținere sistemelor care funcționează la 1000 V DC, SMFT-1000 oferă o productivitate sporită și o experiență excepțională pentru utilizator.

SMFT-1000 oferă o soluție PV cuprinzătoare care permite inspecții simplificate de siguranță și calitate PV cu integrarea software-ului Fluke TruTest® Solar, oferind documentație necesara. 

    • Disponibil si cu Fluke Premium Care Plan

  • Acoperire care previne opririle neașteptate cauzate de echipamente de testare deteriorate, accesorii, sau instrumente care au nevoie de calibrare sau reparare.

      flir si124 1

Echipata cu o gamă de microfoane pentru un câmp de vizualizare extins, camera cu ultrasunete Fluke ii900 permite echipelor de întreținere să găsească rapid și cu precizie scurgeri de aer, gaze și vid în sistemele de aer comprimat; chiar și în medii zgomotoase. Proiectat special pentru zone de producție zgomotoase, noua tehnologie SoundSight ™ este ușor de învățat și ușor de implementat. Ecranul tactil LCD de 7 “suprapune un SoundMap ™ pe o imagine vizuală pentru identificarea rapidă a locației de scurgere. Interfața simplă și intuitivă permite tehnicienilor să izoleze frecvența sonoră a scurgerilor pentru a filtra zgomotul puternic de fundal.

        • Disponibil si cu Fluke Premium Care Plan

      • Acoperire care previne opririle neașteptate cauzate de echipamente de testare deteriorate, accesorii, sau instrumente care au nevoie de calibrare sau reparare.

          ii910 precision acoustic imager 96dpi 1280x863px e nr 27798

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte portofoliul Fluke 

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

 

2023-12-06T06:43:45+00:00