Cresterea eficientei in productia de anvelope: Camere cu ultrasunete pentru pierderi de aer comprimat

Home/Solutii Marimi Neelectrice/Cresterea eficientei in productia de anvelope: Camere cu ultrasunete pentru pierderi de aer comprimat

Camera cu ultrasunete FLIR Si124, o soluție avansată cu ultrasunete pentru detectarea scurgerilor de aer, găsește chiar

anvelope camera cu ultrasunete

și scurgerile minore fără efort și de la distanță, făcând inspecțiile mai sigure de efectuat.

PROVOCARE

Fabricarea anvelopelor este un proces complex și complicat, constând din mai multe etape, cum ar fi amestecarea chimică, calandrare, extrudare, fabricarea talonelor, construirea anvelopelor și întărire. Aceste etape depind în mare măsură de sistemele de aer comprimat, care sunt cruciale pentru funcționarea fabricilor de anvelope. Din păcate, scurgerile de aer, abur și gaz sunt predominante în liniile de proces de fabricare a anvelopelor, unde contribuie la creșterea cheltuielilor, risipa de energie și întreruperile producției dacă nu sunt detectate.

SOLUŢIE

Camera cu ultrasunete FLIR Si124, o soluție avansată cu ultrasunete pentru detectarea scurgerilor de aer, găsește chiar și scurgerile minore

si 124 detectare

fără efort și de la distanță, făcând inspecțiile mai sigure de efectuat. Dispozitivul ușor și portabil este ușor de utilizat cu o singură mână și oferă în timp real mărimea scurgerilor și estimări ale costurilor, folosind analize bazate pe inteligență artificială, care facilitează determinarea urgenței acțiunilor de reparație.

Adăugarea software-ului desktop FLIR Thermal Studio Suite poate ajuta companiile de anvelope să obțină un avantaj suplimentar prin integrarea imaginilor termice și acustice într-un singur raport. Această funcționalitate dublă îmbunătățește luarea deciziilor de întreținere, eliminând în același timp nevoia de a învăța mai multe platforme software.

În plus, software-ul de raportare gratuit FLIR Acoustic Camera Viewer, bazat pe web, permite încărcarea rapidă a imaginilor prin Wi-Fi pentru o analiză imediată. Acest serviciu oferă utilizatorilor informații valoroase, cum ar fi dimensiunile și costurile energetice ale aerului comprimat, permițând departamentelor de întreținere să prioritizeze reparațiile. În plus, software-ul ingenios generează rapoarte compatibile cu ISO 50001 care prezintă automat informații aprofundate despre problemă și sugestii despre cum să procedați la reparații și întreținere.

REZULTATE

si 124 camera cu ultrasunete localizeaza pierderi de aer

Echipat cu 124 de microfoane, Si124 oferă rezultate excepționale, sensibilitate și acuratețe în găsirea de scurgeri minore în locurile industriale zgomotoase, cum ar fi fabricile de producție de anvelope.

Prin implementarea camerei cu ultrasunete  FLIR Si124, fabricile pot localiza scurgerile sub presiune în sistemele de aer comprimat de până la 10 ori mai rapid decât metodele de scanare punctuală.

FLIR Si124 poate economisi, de asemenea, bani pentru fabricile de anvelope. Pentru a estima energia potențială pe care o fabrica ar putea economisi din detectarea și repararea scurgerilor de aer, în raport cu costul camerei în sine, se poate folosi Calculatorul ROI Si124-LD.În plus, beneficiile suplimentare ale generării de rapoarte și stocării în cloud oferite de camera cu ultrasunete ajută companiile de anvelope să țină evidența reparațiilor planificate și a lucrărilor de întreținere pentru utilajele fabricii de anvelope, asigurând continuitate operațională rentabilă în viitor.

Beneficiile utilizării unei camere cu ultrasunete pentru detectarea scurgerilor de aer în fabricarea anvelopelor includ următoarele:

thermal studio

  • Detectează automat scurgerile după sunetul pe care îl emit, chiar și în medii industriale zgomotoase.
  • Permite detectarea scurgerilor într-un câmp vizual larg și dintr-o gamă extinsă, datorită celor 124 de microfoane.
  • Localizează scurgerile de până la 10 ori mai rapid decât metodele tradiționale pentru o eficiență mai mare.
  • Analizează scurgerile în timp real, utilizând puterea de procesare a AI încorporată.
  • Economisește până la 20–40% din toată energia utilizată pentru aerul comprimat.
  • Economisește timp și costuri de inspecție.
  • Oferă o utilizare sigură și ușoară în setări industriale.
  • Oferă rapoarte compatibile cu ISO 50001.

Sursa FLIR

© all rights reseved to FLIR

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-06T13:12:25+00:00