Cursuri de operare pentru aparatura de masura si control

Home/Cursuri/Cursuri de operare pentru aparatura de masura si control

Instruiri de operare pentru echipamente din dotarea activitatii de PRAM

Aparatura de masura si control se dezvolta constant, sub cerintele tot mai stricte ale normativelor europene, dar si ale clientilor, care isi doresc tot mai multe functii inglobate intr-un singur echipament.

In acest context, ne dorim sa completam gama de activitati de vanzare cu numeroase cursuri de instruire, astfel incat clientii nostri sa beneficieze la maximum de performantele echipamentului achizitionat.

Cursurile constau in prezentarea  cunostiintelor  teoretice si practice si pentru o mai clara intelegere, sunt defalcate pe secţiuni.

  • Prezentarea generala a echipamentului.
  • Deprinderea abilităţilor de operare
  • Salvarea datelor măsurate şi analiza lor

In functie de complexitatea echipamentelor, avem disponibile urmatoarele categorii:

Grupa 1: Echipamente pentru masurarea prizei de pamant, a rezistentei de izolatie si/sau a rezistentei de contact

Grupa a 2-a: Locatoare de trasee de cabluri si conducte

Grupa a 3-a: Analizoare de intreruptoare de joasa si medie tensiune, truse de injectie curenti primari, analizoare pentru calitatea energiei

Grupa a 4-a: Camere de termoviziune

Cursurile se pot desfasura atat la sediul ARC Brasov cat si la sediul clientului. Ne dorim ca aceste programe sa raspunda cat mai atent nevoilor utilizatorilor de echipamente.

Consideram necesara pregatirea initiala a personalului, dar si update-uri constant, pentru a ii pune la curent cu noile tendinte de dezvoltare. Pentru a duce la realizare acest lucru, suntem aproape de absolventii cursurilor noastre, cu workshop-uri periodice, in care alaturi de reprezentati ai furnizorilor ARC Brasov, discutam si testam cele mai recente tehnologii!

Cursuri de termografie

Institute of Infrared Thermography prin INFRARED TRAINING LTD, Anglia impreuna cu ARC Braşov organizeaza Curs cu certificare internaţională Nivel I (LEVEL I) in termografie

Cursul este susţinut de instructori in termografie LEVEL II sub directa supraveghere a Institute of Infrared Thermography din Anglia. Cursul este sustinut in limba romana . Suportul de curs apartine Institute of Infrared Thermography si este tradus in limba romana. Durata cursului este de 4 zile (9 ore / zi) şi cuprinde prezentari teoretice, lucrari practice cu simularea unor potentiale defecte care pot sa apara in instalatiile electrice, termice si cladiri,  exercitii practice pe software-ul de analiza termica, sustinerea testului teoretic final. Diploma de absolvire curs LEVEL I se acorda de INFRARED TRAINING LTD doar celor care obtin punctajul de trecere la testul final.

Ce inseamna un certificat de termografie LEVEL I?

Este un certificat in termoviziune recunoscut internaţional. Specialistul care are o astfel de diploma poate face rapoarte de analiza termografica atat in cadrul companiei in care isi desfasoara activitatea, cat si pentru terti, avand astfel posibilitatea de a dezvolta un serviciu, care poate aduce venituri semnificative companiei in care activeaza.

Dupa un astfel de curs, camerele de termoviziune vor putea fi folosite la capacitate maxima, folosindu-se si functiile mai putin cunoscute (tips&tricks-urile aferente).

Un asemenea curs ajuta la o mai buna cunoastere a caracteristicilor camerelor de termoviziune si a fenomenului fizic de masurare. Astfel se vor putea realiza analize si masuratori de o acuratete mai mare pentru a se putea identifica din timp posibile probleme/defectiuni care ar putea cauza pierderi financiare mari.

Rapoartele de termoviziune facute de persoanele care au certificat Level I sunt recunoscute.

Competente specialist termografie NIVEL 1:

  • Realizeaza masurari termografice
  • Seteaza, regleaza si opereaza cu o camera de termografie.
  • Salveaza si prelucreaza imaginile termice inregistrate
  • Redacteaza raportul termografic cu date despre anomaliile depistate: cauze posibile, clasificarea potentialelor defecte, masuri de exploatare si timpul de interventie ( doar in domeniul in care cursantul are competente).
  • Realizeaza baza de date cu rezultatele obtinute si monitorizeaza tendinta punctelor critice.

„Consider ca acest curs corespunde pe deplin obiectivelor propuse si sper ca, intr-un viitor apropiat sa putem repeta experienta prolifica. Locul ales, instructorul, oamenii -DEOSEBITI !” Romeo Cring

„A fost o experiență foarte placuta si am avut ocazia sa descopar lucruri noi si utile. Va multumesc si vom colabora in continuare. Domnul profesor nota 10 cu felicitari.” Ion Ceausescu

Constantin Iosim, Trainer&Project Manager

Eugen Marin, Trainer & Project Manager

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.
2023-11-07T18:55:35+00:00