Detectați și localizați scurgerile în fabricarea cimentului cu Fluke ii900

Home/Marimi Neelectrice, Produse Marimi Neelectrice, Solutii Marimi Neelectrice/Detectați și localizați scurgerile în fabricarea cimentului cu Fluke ii900

Procesul de fabricare a cimentului presupune mai multe faze în care temperatura trebuie să ajungă până la 2000 °C. Aceste temperaturi ridicate duc la deformarea echipamentului, ceea ce face foarte probabil să apară scurgeri în diverse locații. Aceste scurgeri duc la scaderea temperaturii procesului, care la rândul său crește consumul de cărbune sau gaz pentru a compensa scăderea temperaturii.

Aplicațiiii-900

  • Vacuum la calcinare
  • Filtre de îndepărtare a prafului
  • Conexiuni cu flanşe
  • Servomotoare pneumatice
  • Procesul de ambalare

De ce să folosiți camera profesionala cu ultrasunete Fluke ii900 ?

  • Ușor de utilizatFLK-ii900
  • Detectare rapidă de la distanță
  • Funcționare fiabilă în medii zgomotoase
  • Eficiență crescută
  • Capabilitati de generare a rapoartelor
  • Beneficii de economisire a timpului

Practica de azi

În timpul fazei de calcinare, vidarea este extrem de importantă. Evitarea scurgerilor în această etapă este unul dintre cele mai importante obiective. Identificarea acelor scurgeri ar putea fi o sarcină dificilă din cauza distanțe mari și condiții dure de proces, cum ar fi temperaturile ridicate și mediile cu praf. Aerul comprimat este utilizat pe scară largă în industria cimentului de la începutul producției până la faza finală de ambalare. Scurgerile se găsesc în mare parte în filtre de praf, ventilatoare, puncte de conectare și supape utilizate în proces.

Soluția noastră

Camera cu ultrasunete Fluke ii900 permite echipelor de întreținere să crească eficiența, siguranța și calitatea, reducând în același timp cheltuielile de energie. Interfața ușor de utilizat ajută echipa să detecteze scurgeri fără nicio pregătire suplimentară. Odată ce o scurgere este găsită, poate fi raportată folosind imagini acustice și vizuale, făcând identificarea scurgerilor și raportarea mai intuitive ca niciodată pentru echipa de întreținere. Caracteristica de cuantificare a scurgerilor a scanerului permite, de asemenea echipei să estimeze mai bine pierderile și să prioritizeze reparațiile pe baza rentabilității investiției.

Am întrebat un inginer de mentenanta de la o fabrică de ciment:

„De ce ați ales Fluke ii900?”

„Deja eram conștienți de scurgerile din procesul nostru, dar din cauza temperaturii ridicate și a distanței, nu am fost capabili să le localizăm. ii900 ne-a ajutat să identificăm cu ușurință, vizual scurgerile.”

„Raportarea este extrem de importantă pentru noi. Documentarea locațiile exacte ale scurgerilor și capacitatea de a calcula cu ușurință rentabilitatea investiției ne ajută  să obținem aprobarea pentru investițiile necesare de la managementul nostru.”

„Am găsit deja peste 100 de scurgeri în unitățile noastre de producție prin inspecțiile noastre cu ii900. Ne putem îmbunătăți cu ușurință eficiență energetică doar prin repararea acestor scurgeri.”

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T11:57:40+00:00