FLIR SI 124: Descoperirea scurgerilor de aer comprimat in operatiuni miniere

Home/Marimi Neelectrice/FLIR SI 124: Descoperirea scurgerilor de aer comprimat in operatiuni miniere

PROVOCARE

mining flir si124

Industria minieră, responsabilă cu extragerea metalelor și minereurilor pentru produsele și echipamentele de zi cu zi, necesită utilaje eficiente și fiabile pentru a asigura procese raționalizate și siguranță sporită. O componentă critică în operațiunile miniere sunt compresoarele de aer, care alimentează diverse metode de foraj, asigură ventilație și operează o multitudine de unelte atât în minele subterane, cât și în cariere deschise. Cu toate acestea, sistemele de aer comprimat se confruntă adesea cu provocări, cum ar fi scurgerile care conduc la creșterea costurilor cu energie și la reducerea eficienței echipamentelor, afectând productivitatea și siguranța generală.

SOLUŢIE

Pentru a aborda aceste provocări și pentru a îmbunătăți operațiunile miniere, companiile pot adopta tehnologie avansată pentru monitorizarea stării. O astfel de soluție este camera de imagistică acustică FLIR Si124, special concepută pentru a descoperi scurgerile de aer comprimat, precum și descărcarea parțială (PD) cum ar fi corona și arcul în sistemele electrice de medie și înaltă tensiune. Construit cu 124

mininf flir si 124 leaks

de microfoane, FLIR Si124 poate chiar detecta și identifica scurgeri minuscule la distanțe mari, chiar și în zone cu utilaje zgomotoase, ceea ce îl face ideal pentru mediile dure ale operațiunilor miniere. Microfoanele sensibile ale FLIR Si124 sunt, de asemenea, avantajoase atunci când se inspectează sistemele de înaltă tensiune, care necesită o distanță sigură față de echipamentul alimentat.

Camera acustică funcționează prin producerea unui „punct fierbinte” acustic precis, care este suprapus în timp real peste imaginea unei camere digitale, ceea ce vă permite să identificați cu precizie sursa sunetului. FLIR Si124 este echipat cu software-ul de raportare web FLIR Acoustic Camera Viewer. Acest instrument inteligent salvează automat imaginea în cloud după ce sunt capturate și oferă utilizatorilor informații valoroase, cum ar fi forma de undă și costurile de energie ale scurgerilor de aer comprimat și clasificarea, evaluarea severității și acțiunile corective recomandate pentru descărcările parțiale. În plus, utilizatorii beneficiază de 8 GB de stocare și de transfer de date fără efort,

thermal studio

simplificând procesul de partajare a imaginilor și datelor.

Puternicul detector de scurgeri de aer cu ultrasunete este, de asemenea, compatibil cu software-ul desktop FLIR Thermal Studio Suite, care oferă un avantaj suplimentar prin integrarea imaginilor termice și acustice într-un singur raport. Această funcționalitate dublă îmbunătățește luarea deciziilor de întreținere, eliminând în același timp nevoia de a învăța mai multe platforme software.

REZULTATE

Prin implementarea camerei cu ultrasunete FLIR Si124, minele pot localiza scurgerile sub presiune în sistemele de aer comprimat de până la 10 ori mai rapid decât metodele de scanare punctuală, sporind productivitatea. Camera de imagistică acustică FLIR Si124 poate ajuta la asigurarea unei surse de energie constantă și neîntreruptă vitală pentru extracția și producția minieră. FLIR Si124 poate ajuta, de asemenea, la economisirea resurselor pentru operațiunile miniere. Pentru a estima energia potențială pe

flir si 124 ultrasound

care o fabrica ar putea economisi din detectarea și repararea scurgerilor de aer, în raport cu costul camerei în sine, se poate folosi Calculatorul ROI Si124-LD.

Necesind o pregătire minimă, FLIR Si124 poate fi încorporat cu ușurință în ciclul de întreținere al instalațiilor miniere.

Camera poate ajuta la asigurarea unei surse de energie constantă și neîntreruptă vitală pentru extracția și producția minieră. În general, această tehnologie poate ajuta la asigurarea unei aprovizionări consistente și neîntrerupte cu energie vitală pentru extracția și producția minieră.

Sursa FLIR

© all rights reseved to FLIR

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Analiza calitatii energiei > Analizoare de energie.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-03T09:20:30+00:00