Masurarea Descarcărilor Partiale cu echipamente Power Diagnostix by Megger

Home/Echipamente de Verificare PRAM/Masurarea Descarcărilor Partiale cu echipamente Power Diagnostix by Megger

img-1  logo

Despre Power Diagnostix

Power Diagnostix Systems GmbH produce instrumente de calitate și oferă servicii de inginerie pentru aplicații de diagnoză în domeniul tensiuniilor înalte. Power Diagnostix și-a construit o reputație solidă de la introducerea pe piață a detectoarelor pentru descărcări parțiale la începutul anului 1993. Seria de detectoare digitale ICM pentru descărcări parțiale este utilizată pentru evaluarea izolației electrice de către companiile de utilități electrice, producătorii și institutele de cercetare din întreaga lume.  În afară de detectoarele digitale pentru descărcări parțiale, Power Diagnostix produce instrumente pentru punerea în funcțiune a sistemelor  GIS, control automat al testelor de înaltă tensiune, conexiuni cu fibră optică pentru transmisia semnalului analog între instrumente  și senzori și pentru alte aplicații în înaltă tensiune. Toate instrumentele și programele software specializate sunt proiectate și
dezvoltate în Aachen, Germania. Principalii ingineri ai companiei activează în mai multe comitete științifice internaționale.  În 2019, Power Diagnostix a devenit parte a grupului Megger
 .

ghid-de-selectare-a-echipamentelor

Ghid de selectare a echipamentelor

PowerDiagnostix_Catalogue2020_RO

Despre Megger
Menținerea rețelor de energie electrică în funcțiune este esențială pentru succesul dumneavoastră. Acesta este
motivul pentru care Megger creeaza, proiecteaza și fabrica echipamente de test portabile, sigure, fiabile, ușor de utilizat .
Megger ajută beneficiarii imbunătățindu-le eficiența, reducând costurile și respectând standardele în vigoare. Aceasta operează la nivel mondial, cu echipe dedicate de vânzări pe teren și distribuitori localizați în întreaga lume și unități de producție în Germania, Statele Unite, Suedia și Regatul Unit.  Angajamentul Megger față de industrie se reflectă prin faptul că abordarea sa tehnică și în faptul că este primul care proiectează și introduce multe soluții cheie inovatoare în domeniu.

Discuta cu specialistii nostri

sigiliu-fundal-transparentacr

Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Echipamente de verificare pram > Echipamente de testare transformatoare si motoare.
2023-11-07T15:56:58+00:00