Seria standard CAT alimentată cu baterii – disponibilă acum

Home/Echipamente de Verificare PRAM/Seria standard CAT alimentată cu baterii – disponibilă acum

Seria CAT Standard este îmbunătățită și este acum disponibilă cu o opțiune internă de alimentare cu baterie. Analizoarele și temporizatoarele de întreruptoare din seria standard CAT sunt instrumente digitale de sine stătătoare sau controlate de PC pentru evaluarea stării întreruptoarelor care pot fi utilizate pentru următoarele aplicații:

  • Măsurare simultană a timpului de până la 6 contacte principale (2 întreruperi pe fază) și contacte de rezistență de pre-inserție
  •  Evaluarea sincronizării (simultaneităţii) între polii întrerupătorului 
  • Măsurarea timpului contactelor auxiliare 
  • Măsurarea deplasării, a timpului de amortizare și a vitezei medii a pieselor în mișcare 
  • Măsurarea rezistenței rezistențelor de pre-inserție 
  • Măsurare simultană a 2 curenți de bobină (1 declanșare și 1 închidere) 
  • Două canale analogice configurabile pentru măsurarea tensiunii și curentului

Cu sursa de alimentare internă opțională a bateriei, dispozitivele din seria CAT Standard pot fi utilizate pentru până la opt ore de testare a întrerupătorului. Această opțiune permite utilizatorului testarea ușoară la fața locului, fără a fi necesară conectarea la sursa de alimentare, în special în stațiile unde nu este disponibilă.

Întreruptoarele sunt testate în timpul etapelor de fabricație, punere în funcțiune sau întreținere. Cel mai elementar test necesită măsurarea temporizării folosind un temporizator întrerupător. Rolul lor principal este măsurarea temporizării și mișcării întreruptoarelor de tensiune medie și înaltă. Dispozitivele din seria CAT Standard au aplicații adecvate în: generare de energie electrica, sistem de distribuție, parte a sistemului de transport al energiei electrice, testarea furnizorilor, și medii industriale.

Seria CAT Standard îndeplinește cerințele unui temporizator și analizor de întrerupător de circuit ușor de utilizat la un preț atractiv. În plus, sunt portabile și ușoare (cântărește doar până la 7 kg). Carcasa din plastic este indestructibilă și are un grad de protecție IP67 când capacul este închis.

Seria CAT Standard include cinci modele:

Trei temporizatoare de întrerupător – CAT03, CAT31 și CAT61

Două analizoare de întrerupătoare – CAT34 și CAT64

CAT03 este un model de bază destinat numai pentru măsurarea temporizării operațiunilor de contact principal la întrerupătorul de circuit cu o întrerupere pe fază. Spre deosebire de CAT03, CAT31 are posibilitatea inițierii funcționării întreruptorului, măsurarea curentului bobinei și măsurarea temporizării contactului auxiliar. CAT61 diferă în comparație cu CAT31 prin capacitatea sa de a măsura până la două pauze pe fază. CAT34 și CAT64 sunt mai avansate în comparație cu CAT31 și, respectiv, CAT61, deoarece au canale analogice suplimentare. De asemenea, au posibilitatea unei inregistrari a curbei de deplasare.

Dispozitivele din seria CAT Standard care au o sursă de alimentare internă opțională cu baterie, pot fi folosite pentru până la opt (8) ore de testare a întrerupătorului. Această opțiune permite utilizatorului testării ușoară la fața locului, fără a fi necesară conectarea la sursa de alimentare. Această caracteristică este utilă în special în substațiile unde sursa de alimentare nu este disponibilă. Un utilizator poate salva testele pe un stick de memorie USB sau în memoria internă. Memoria internă din seria CAT Standard poate stoca până la 500 de rezultate ale testelor (date numerice și grafice). Imprimanta termică opțională imprimă rezultate testului în formă tabelară și grafică pe rol de hârtie de 80 mm (3,15 inchi). Instrumentele din seria CAT Standard sunt compatibile cu software-ul DV-Win. Oferă controlul deplin tuturor funcțiilor CAT de la un PC, precum și achizitia și analizele rezultatelor testelor.

Brochure-CAT-Standard-series

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2022-04-05T09:20:35+00:00