FLIR Thermal Studio Pro Utilizarea software-ului de rapoarte termice pentru inspecții IR mai bune

Home/Marimi Neelectrice, Solutii Marimi Neelectrice/FLIR Thermal Studio Pro Utilizarea software-ului de rapoarte termice pentru inspecții IR mai bune

Soluțiile puternice de raportare vă simplifică inspecțiile și evidențiază reparațiile critice

Îmbunătățirile în performanța camerei termice și îmbunătățirea imaginii pe cameră, cum ar fi tehnologia MSX® exclusivă FLIR, îi ajută pe termografi să identifice imediat problemele. Cu toate acestea, chiar și cei mai experimentați inspectori trebuie adesea să ajusteze imaginile după fapt.

Software-ul de analiză și raportare vă ajută să ajustați imaginile IR salvate după o inspecție. Aceste soluții vă permit să reglați detaliile critice, inclusiv nivelul și intervalul, emisivitatea și selecția paletei de culori pentru a identifica mai bine problemele și a transmite recomandări de reparații asupra factorilor de decizie .

Pe măsură ce soluțiile de analiză și raportare evoluează, eficientizarea inspecțiilor la fața locului și automatizarea procesului de raportare creează un nou nivel de eficiență, economisind timp la serviciu și la birou.

Economisiți timp pe teren

Planificarea prealabilă a unei inspecții cu FLIR Route Creator pentru FLIR Thermal Studio Pro vă ajută să verificați rapid fiecare cutie de distributie. Pur și simplu creați o rută, exportați fișierul pe o cameră Exx-Series sau T-Series care rulează FLIR Inspection Route și salvați imaginile pe măsură ce vă deplasați pe site. Ruta predefinită vă va ghida deplasarea la fața locului către fiecare activ de inspecție, colectând și organizând automat imaginile salvate pentru un import fără probleme în FLIR Thermal Studio Pro.

EFECTUAȚI EDITAREA ȘI RAPORTAREA IMAGINILOR

FLIR Thermal Studio Pro simplifică raportarea post-inspecție și compilează date istorice pentru o monitorizare fiabilă a activelor în timp. Importul imaginilor termice și vizibile din FLIR Route Creator le potrivește automat cu articolele din lista dvs. de inspecție, permițându-vă să identificați rapid echipamentele defecte pentru recomandări de reparații. Instrumentele avansate de procesare, cum ar fi editarea imaginilor în lot, îmbunătățirile video termice și șabloanele de rapoarte personalizate fac din FLIR Thermal Studio Pro un instrument puternic pentru crearea de rapoarte îmbunătățite într-o fracțiune de timp.

Sursa Teledyne Flir
Produsul prezentat in cadrul articolului face parte din categoria Marimi neelectrice > Camere de termoviziune<.

Discuta cu specialiștii noștri despre aplicațiile la care poți folosi aceste produse ofertare@arc.ro

Tel: 0268-472 577

sigiliu-fundal-transparentacr

2023-11-07T08:08:41+00:00